Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rasirena 3 prsta nemaju veze ni sa srbina ni sa srbijom...srpski simbol je skupljena tri prsta... ovo je lansirao vuk draskovic na jednom mitingu protiv slobe a narod prihvatio onako iz zajebancije...
Tri prsta su nacisticki pozdrav koji su srbi ukrali, zato sto sljede hitlerovu ideologiju svi njemci u jednu drzavu, odnosno svi srbi u jednu drzavu.
Uh sto ce ovo da bude popularna novcanica u Srbiji... Za babine dusu dalo. Ima da sjebu kurs sa svicarcima samo radi ona tri prsta.
Nece ni Bosnjaci biti gadljivi na novcanicu od 200 svicaraca. Sta god da je na njoj.
Ja nisam ni staru vidio
Ovo je neki skeč nadrealista bolan. Nema sanse da je ovo realno.
u bih ce napraviti i skandal za jedan prst bolje kome smeta neka sebi turi u anus.
Mozda su falili slijedeci politicki detalji u vezi simbolike na ovoj novcanici, da se mase naroda malo bolje organizuju: Palac: smjer struje Kaziprst: smjer magnetnog polja Stednji prst: smjer djelovanja sile Nazalost, nema cetvrte dimenzije, inace bi novcanica bila simbolicki beznacajna za nasu publiku.
TOP NOVČANICA. Tražim da BiH uvede franak kao zvaničnu valutu.
Glupi bosnjaci se zalili svajcarskoj banci zbog novcanice jer predstavlja srpski pozdrav, kakvi debili majko mila, eto Svajcarska je zato stavila ta tri prsta,jer je to srpki pozdrav, pa stvarno nema vecih glupana od bosnjaka...nije dzaba glup ko bosnjak..
Bakir na aparatima... Sve milijarde koje je ukrao od 92-ge pa na ovamo sad imaju 3 prsta na sebi.... joooojjjj A onoliko se trudio da skupi vrece, proda srpske stanove, opere preko Srebrenice, privatizacije, pljacke svog naroda...
Te novcanice mi ne trebaju
Sve su rekli sa slikom na novcanici
Apsolutno se vidi da je nacionalna banka u pitanju
3 prsta kazes a?
Ovo je šok za bošnje, sad ce izbjeci iz Svice