Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedina lista na kojima smo bili prvi je ona kome su najveće ćune a i to smo vjerovatno slagali. na svim ostalim listama smo dno dna.
vi ste prvaci samo po tome koji je narod u sfrj primio najvecu ćunu
😂👍
Slovenci 5x bogatiji od nas, a mi bogatiji od Srba haman pa duplo? wow
Proklete nacionalne stranke
pa dje mi je tih 11 384 dolara? Ako ih imam javite mi gdje se mogu dici te pare, da sutra odma idem i da podijelim sirotinji.
Izgleda da Baketa nisu racunali u tom izvjestaju, on ima vise nego vecina Svicaraca 😂
Ja neznam odamle ispada da imam 11000 km kad svake 2 godine obnavljam kredit da bih prezivio.Molim da to 11000 podijelite predsjednistvu i istalim neka imaju jos vise
Bake ima 90% a ja 10% i kad se to sabere dodjemo do prodjeka od 11000 po stanovniku..
Na istoj toj listi srpski BDP po glavi stanovnika 60% veci od bosanskog.
ja sam daleko ispd tih 11384 dolara
Prosjek koji je najobičnija laž! Na dnu smo ljestvice i sa ovako malim prosjekom, a gdje bi bili da se uzme realno stanje, stanje malih penzija, kada penzioner na kraju mjeseca nema ni za hljeb? Pa male plaće, pa nezaposlenost i opća besparica. http://www.avaz.ba/clanak/260464/bih-do-kraja-godine-imat-ce-100-multimilionera?url=clanak/260464/bih-do-kraj
Švicarska država je elegantno zaobišla zakon koji bi regulirao porijeklo i tok novca. Švicarski političari su govna gora od ovih naših domaćih. Znaju da bi donošenjem takvog zakona sebi izbili iz džepa milijarde dolara zarađenih na najiliegalnije moguće načine. Švicarska država je svoje bogatstvo stekla na parama koje su nacistički zlikovci pokrali svojim žrtvama diljem Evrope. Ne mislite valjda da su se Švicarci obogatili praveći čokolade i sireve. Oh da kako da ne.
Nedavno je na HTV-u bio odličan dokumentarac koji najbolje pokazuje zašto je Švicarska bogata država. Jednostavno Švicarska je država koja desetljećima egzistira na parama najprljavijih političara i kriminalaca širom svijeta koji pare zarađene na pljačkama, prodajama droge, ubojstvima, trgovini živim robljem itd uplaćuju na račune švicarskih banaka. Nacisti su silne milijarde ostavili u Švicarskoj.
@žikamonkey u prijevodu, pametna drzava koja svoju neutralnost debelo naplacuje manje pametnima. Sta je tu lose? Svicarska stoljecima nije ratovala, sto joj daje odredjeni kredibilitet. Iako je naoruzana do zuba i uvijek spremna, vojni rok obvezan. Sve i jedna osoba koja je bila u vojsci kod kuce ima uniformu i oruzje, da bi u slucaju napada bili spremni.
Al su kod nas lopovi najbogatiji.
Pa dobro, bolji smo od Srbijanaca :)
Bosna i Hercegovina je bogata zemlja ali ima najlošiji menadžment!!!
Pa da drze pare svih kriminalaca i politicara, a i ubijenih jevreja koji nazalost nikad nisu dosli po svoje, i dan danas od toga zive.
Naravno na dnu. Dno čvrsto držimo u svemu.