Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo osiguranje je imalo direktora u Federaciji koji je vukao i napravio sjajan posao. Nakon njegovog odlaska, broj klijenata se drasticno smanjio, ali naravno menadzment to nije skontao na vrijeme.
Sto se promijene prostora tice... u narodu se to kaze: "Sa konja na magarca." Menadzment u BL ocajan. Sve neki "Ja, ja, ja, Mr. zajebana titula." Austrijski Wiener kao kompanija i sistem rada je fantazija, samo sto nasi domaci papani zele biti veci katolik od pape pa sve znaju.
Kakvo je osiguranje ima li neko iskustva neka?
e ako je svecano neka je hahaha
osiguranje je zakon,...;)
A kako se zaposliti ovdje.....nikako....nemoguca misija
vec popunjeno cim je otvoreno.. :)
Bolje nemoj... idi dalje. Nezahvalni su kao kompanija i menadzment.