biznis
145

Svečano otvorena Filijala Banja Luka Wiener osiguranja VIG na novoj lokaciji

Klix.ba
Svečanim otvaranjem, Filijala Banja Luka Wiener osiguranja je danas počela sa radom na novoj lokaciji, u ul. Prvog krajiškog korpusa 10 u Banjaluci.

U skladu sa strateškim usmjerenjima i planovima za širenje poslovne mreže, ostvarenje ambicioznih poslovnih rezultata, unapređenja ponude i zapošljavanja novih radnika, Filijala Banja Luka je preseljenja na novu lokaciju u ul. Prvog krajiškog korpusa 10 u Banjaluci, u sklopu modernog poslovnog prostora. Novi prostor Filijale Banja Luka Wiener osiguranja je lakše dostupan klijentima, opremljen je u skladu sa najmodernijim standardima te ima obezbijeđen parking za klijente. Takođe, dodatno je zaposleno 8 mladih ljudi, koji su dobili priliku da karijeru započnu u jednoj od najvećih osiguravajućih grupacija u regionu.

"Grad Banjaluka predstavlja stratešku regiju za naše poslovanje i shodno planovima za širenje i modernizaciju naše mreže poslovnica, Filijala Banja Luka je preseljena u novi i moderni poslovni prostor, koji je veoma pristupačan za klijente. Na ovaj način želimo da klijentima omogućimo bolje korisničko iskustvo i veći nivo usluga te da na ovaj način odgovorimo na sve zahtjeve klijenata. Ovom prilikom smo spremili i posebnu akciju do 50% POPUSTA NA AUTO KASKO OSIGURANJE i gratis asistenciju pomoć na putu", izjavio je Ognjen Aleksić, izvršni direktor prodaje Wiener osiguranja. Ova specijalna akcija traje od 12. do 31.maja 2016. i može se iskoristiti isključivo u Filijali Banja Luka Wiener osiguranja.

Na novoj adresi klijentima će biti dostupne sve usluge Wiener osiguranja u skladu sa najsavremenijim svjetskim trendovima iz oblasti osiguranja od 8 do 16h svakog radnog dana.

Wiener osiguranje je član najveće osiguravajuće grupacije u Centralnoj i Istočnoj Evropi – Vienna Insurance Group, koja posluje u 25 zemalja i koja godišnje ostvari oko 10 milijardi Eura premijskog prihoda. Wiener osiguranje ima razgranatu mrežu od 8 Filijala, 5 Regionalnih centara i preko 50 poslovnica širom zemlje te nastavlja sa širenjem i osvajanjem još većeg tržišnog udjela.