Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljakse, nije lighter nego leader....
Ha ha ha, akademik, pokrij se ušima i šuti. Cuj ti njega poredi arapski - nazadni svijet sa Njemackom. Žena u njemačkoj nije umotana ko mumija, i smije se kretati gdje god i kad god hoce.
A FAŠISTI OPTUŽUJU ISLAM DA KO FOL VRŠI DISKRIMINACIJU ŽENA, A ONO NJEMAČKA TO REDI! IMAM PRIJATELJICU DIPL. EKONOMISTICU KOJA RADI U IZVRŠNOM TIJELU UPRAVE GLAVNE DEUTSCHE POST U BONNU. ONA JE \"TEAM-LIGHTER\" I NJENA PLATA JE OKO 3200 EURA, A KOLEGA KOJI IMA NIŽE KVALIFIKACIJE I NIJE TEAM-LIGTER (VOĐA TIMA) PRIMA 3700 EURA.... KAKVA DISKRIMINACIJA!!!