Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠTO JE STVORENO NA GENOCIDU, TAKO ĆE I ZAVRŠITI, NIJE VAS STID GAMADI JEDNA
Kompleksas mali, jesi zapenio, pazi tastatura nije otporna na toliku penu koja ti izlazi iz zvalja.
Čača ti klao a ti piskaraš
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
cetnicka tvorevina ...treba da propadne , da li sam u pravu.!
Šta vas briga namirićete vi to od glupih Muslimana.
Da je vratio tih 10 miliona, mile referendum bi morao trošiti svoje pare sa Kipra za ostanak na vlasti. A da on voli trošiti svoje, ne bi ni dolazio na vlast.
po zakonu
Super zakon.Ma bravo.
10 miliona na 2 godine uz 3.8 % ? pa dovoljno je to vidjeti pa da je jasno da je u pitanju lopovluk i novac koji je "neko" naredio da se oroci, niko normalan to ne bi uradio u tom iznosu po toj kamati
Pa koji vas je đavo tjerao da tamo oročite sredstva? Zna se gdje se sredstva mogu oročiti - u jake banke koje imaju pozadinu u inostranstvu (matične banke) i koje to garantuju - UniCredit, Raifeisen, Sberbank i sl. a ne ove lokalne koje domaći lopovi muzu kako stignu i na kraju bude šta bude. Nisu ni ove 100% sigurne, ali opet su pouzdanije, ako već neko želi neko ulaganje.
NE BRINEM SE ZA ELEKTROPRENOS,NAPLATIT CE TO ONI PREKO NASIH RACUNA....NAVIKLI SU I ONI SISAT OVCE...SUTI ,SAMO SUTI,SUTI MOJ BALIJO MALI...SUTI BOSNJO I NE PROGOVARA DOK GA SISAJU 20 GODINA.
nazravlje,drzali kes u banci prali kroz kamatu ;D samo rokaj do konacnog sloma
Allah ce ih kazniti
TREBA I ALLAHU MALO PRIPOMOCI
A sto ce taj novac u DoDick-ovoj banci? Tata Covic nalozio Matanu da pogura DoDick-a. Sve to u zatvor. Kako je doslo do izbora u koju banku staviti novac?
Ma samo nek' se ne puca
Kako će im isplatit kad su te pare već u džepovima Duduka i Špirića ( jedina nepoznanica je da li će Špiro svoj dio uložit u gradnju obečanog metroa u Drvaru ) ... !!!