Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto vam vas dodik i sume vam je prodo jos vodu i to je to ode u rusiju!
I sume su nam postale srpske hahaha unistise sve u ovoj zemlji braco draga kada ce ovo milosevicevo ludilo stati
Čitav manji entitet u sebi sadrži konkretno 63 opštine.... Što kaže jedan od komentatora - to je kao otpad 50 ak dobrih pilana ????? tj. kao otpad komplet manjeg entiteta ??????????????? (svaka opština po jedna pilana iako ih ima i 4-5 u jednoj opštini) jedna privatna pilana obradi oko 50 kubnih metara drveta dnevno - ili čak i više.....
Kada dođu \"Neki novi klinci\" na vlast u BiH razriješiće se SVE MAHINACIJE sadašnjih \"šerifa\" koji rasprodaju BiH kako oni hoće. Nijedan lopovluk nije prošao nekažnjen, ali nekada ta kazna dođe kasno. Nadam se ipak da će im djeca ostati na ulici zbog roditeljskog lopovluka.
KO JE VLASNIK PRIRODNIH RESURSA DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE...?!!! Mafijas Dodik ili drzava i gradjani Bosn ei Hercegovine...?!!!
ZNACI DA GENOCIDNI DIKTATOR DODIK DAJE NA RASPOLAGANJU DRZAVNU IMOVINU BOSNE I HERCEGOVINE I TIME SEBI U DZEP PO BANKAMA KIPRA...!!! DOKLE VISE...?!!!
Zna dodik sta radi. Evo ja kad se vracam u BiH avionom ne slijecem vise u Sarajevo nego direktno u Trebinje, ada vidite kakav je to aerodrom,tu rentam auto pa onda raspalim autoputevim po genocidnoj tvorevini, to su savremeni autoputevi vi treba samo da odaberete traku kojom ce te voziti i auto ide samo,savremeni autoputevi,kad se umorim od voznje pa hocu malo noge da protegnem odem do ovih novih hidrocentrala sto je duduk napravio pa uzivam u tim zdanjima, milina, kad mi se oci umore ud te ljepote odem malo do seher B,Luke i prolazeci pored tzv:\"zgrade vlade genocidne tvorevine\", htjedoh svratiti do te zgrade jer rekose mi na vratima stoji spisak svih referenduma sto je duduk raspisao u gen,tvorevini, pa ja zaboravan rekoh da se podsjetimkoji su to sve referendumi, kad mi jedan prolaznik rece da niposto ne idem tamo jer ovi iz FBiH tako dodju popnu se na tu zgradu i bacaju staklo, da bi kasnije optuzivali duduka kako nije dobro napravio zgradu,a sad kad isjece sume bice milina.
Ovo je propagandna priča za glupane. Količina je smiješna. To je piljevina sa pedesetak dobrih pilana.
Taj isti otpad od drveta ide direktno (istim brodom, ali po duploj cijeni) u Italiju na preradu i kao poluproizvod za presovane table ide u IKEA-u . čestitam međedi !!!
tako to radi dodikova svita... i preko mrtvih samo do love.
PRODAO BI TI I ROĐENOG ĆAĆU ZA 200.000 EURA.
Ma neko opro pare, tipicno.
nije to srpska nego BOSANSKA suma, nek sumadiju svoj rodni kraj prodaje.
@pdd hahahha ti baš ljubitelj teorija zavjre!! Meni samo nije jasno gdje će sada toliki srpski narod da živi, ako im posjeku sve šume
Ova neplanska sječa šume u BiH će planine, brda i doline obosoglaviti, pa će izgledati kao moja kabriolet frizura sa najvećim razdjeljkom u Kantonu! Čim nestane šuma, nestaće i vode => Nestaće ljudi u Bosni,...NESTAĆE BOSNE! Savršen zločin!
ee a mene boli taki..
http://tinyurl.com/3l2folt