Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako se dobijaju novi duznici. samo radjajte, evo novih robova! koliki su ti pocetni ulozi???
U sljedecoj epizodi citajte bajku \"Intesa Sanpaolo Banka i stambeni krediti 3 praseta razlicitih nacionalnosti\".
- Banko, banko! Zasto mi dajes stedni racun kad ja jos ne shvatam koncept novca i trgovine? - upita Crvenkasica. - Da bolje opeljusim tvoje tupave roditelje nezakonitim dizanjem kamatnih stopa i drugim slicnim lihvarskim praksama. - zareza Intesa Sanpaolo Banka, proguta Crvenkasicu, bakinu penziju i plate i kreditne zaloge crvenkapicinih tupavih roditelja i pobjeze za Italiju.
bebe rodjene 31.oct, zajedno sa mamama izlaze iz porodilista odmah 01.nov. (osim ako nije radjanje carskim rezom), tako da ne znam kako oni misle dati stedne knjizice bebama koje vise nisu u porodilistu?
mora da je ulog 5 KM, dok ne spominju o kojoj se cifri radi. placeni oglas.
Pa ok, ako je placeni oglas ne mora znaciti da mislite da nemamo mozga? Sta znaci nekome samo stedna knjizica ako na njemu ima recimo 1KM?! Sta znaci \"pocetni ulog\", u kojoj visini?