Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAH koji naslov pa nisu ih osvojili na lotu , zaradili su to
prodat hiljadu puta vlasnik nepoznat
hej evo porodilista na slici, rodjeno milion i kusur booosnjoooka za jedan dan tu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
od hotela holidey in napraviti muzej nastanka bosnjacke nacije 😂😂😂😂😂
Slažem se s tobom,al treba također da taj muzej bude prvenstveno zaštitni znak i mjesto gdje je zlo rođeno sa svim pratećim genocidnim idejama nebeskog naroda kao i kultno okupljalište snajperski ubica više djevojaka i djece!!!
sa srecom, ipak zao mi je sto to vise nije holidej
Još uvijek je Holiday ali nije više Inn 😀
Agencija za privatizaciju je kriminalna organizacija koja bespravno prodaje narodnu svojinu, uglavnom stranim privrednim subjektima. Prijeki sud Pokreta Socijalističke Revolucije shodno tome donosi presudu da je: Vlada FBiH kriva za udruženi poduhvat formiranja kriminalne organizacije s ciljem otuđivanja i predavanja na upravljanje i vlasništvo javnu imovinu naroda i njegove decenijama stečene imovine radom svih naših naroda i narodnosti.
Shodno gore utvrđenim pravnim činjenicama krivične odgovornosti, sud proglašava krivim: Bakira Izetbegovića, Fahrudina Radončića, Dragana Čovića, Zlatka Lagumdžiju, Elmedina Konakovića, Edhema Bičakčića, Fadila Novalića, Nedžada Brankovića i Nermina Nikšića - kao nositelje kriminalne organizacije, skupa sa 1756 lica učesnika organizacije uvedenih na listi br. 04/12 SL 113-F.
U ime naroda: Sud je utvrdio da je gore navedena organizacija lica djelovala kontrarevolucionarnim idejama na štetu imovine i suvereniteta svih naših naroda i narodnosti. Sud kao mjeru proglašava smrtnu kaznu strijeljanjem gore navedenih lica na Trgu Revolucije, sutra u 12:00 sati. Slučaj zatvoren. Pečat
E da si ti premijer umjesto Konakovica, sva bi potrazivanja radnika koja su zaradili bila bi isplaćena
jel uplaceno i prodavacicama ljubavi...koje su dvije decenije predano radile u ovom hotelu...
Decembar u Sarajevu Holidej In...
@whey dama konzumira Tonic i Jin...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...narodna svojina, za sitne novce, na minderu odabranima. zbog toga se ratovalo.