Osnovna plata 1,4 miliona dolara
0
Starbucks isplatio direktoru 65 miliona dolara
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta, Bankarski poglavari zaradjuju i po deset puta vise godisnje. Jos im Banka komotno moze propasti posto na zapadu potplaceni politicari uvijek trce da spase pokoju banku parama poreznih obaveznika.
FUJ stoka jedna, dabogda vam se djeca zadavila tim dolarima.
Po.pisam se na kafu ciji profit ide u ruke cifuta koji kolju jadne palestinske ljude, zene, djecu i bebe. Pop.isam se u kulturu njihovu, u njihove obicaje, u njihove ambicije a najvise od svega po.pisam se na njihov genoc.idni imperijalizam.
pa kako da ne bude svjetska recesija i da sva ekonomija ne ode u huracs krasni, pa ko si sta si, cim si zaduzijo, kolko si ti to vrijedan da ti daju para ko budzet federacije ili budzet zambije, nidje mjere nidje proporcije, daj samo daj, stampaj pare, afriku i latinsku amreriku ko h ebe ne k.repaju, a ti use nase i podase i nije taj izvrsni direktorcic kriv sto je kompletan sistem vrijednosti nakrivo nas.adjen.
Masoni, star-zvijezda, bucks-novac, novac za zvijezdu, novac za Izrael. FUJ
Eh, da su uzeli vrhunskog menadzera gosp. Brankovica, profit bi iz godine u godinu rastao vise od 100%... Levati.