Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jel kupio i Hercegovinu TV
e ako je prodato u srbiju, onda je to kraj price za mene.od sad vise nisam korisnk BosnaTV.zbogom! ja ne dajem svoje pare agresorkoj strani.
Kako god okreneš ti ćeš da platiš. Ti izgleda nisi ni svejestan koliko tvojih para dnevno ide na "agresorsku" stranu :-))
pa kad su sve preuzeli nek uzmu i naziv nije to to vise
Plavi-PodrumBL plaćenici brate ,sami plaćenici
znači opet ćemo dočekati da urednici emisije iz Beograda govore "istinu" o raspadu Jugoslavije i "ratu u BiH"
A Telemah ukino kanal RTS beogradski ?
Hvala Klix.ba od srca za ovu informaciju. Sad mi je jasno zasto nisam imao dobar prijem kanala i koliko sam samo problema imao prilikom gledanja utakmica Reprezentacije BiH. Nisam ovo znao a sada kada znam ima da ih otkazem jer ni ja nedam Chetnicima Agresorima svoje pare i informacije, . Cisto zato sto sam Bosnjak, a usput nemaju ni jedan kanal iz Hrvatske,. Zbogom BosnaTV mars u Srbiju . Srbija mi netreba u kuci. Fuj. Pitam se zasto nasi kanali nisu to javili kao sto su FTV, BHT, Hayat TV i TV1.
BOSNATV JE NAJBOLJA VOLIMO TE BOSNO NEDAMO TE SRBIMA HAJMO SVI PO MARKU DA JE KUPIMO NEK JE DRZI NAS BAKIR FINI POSTENI IL CEMO JE NEKOM DRUGOM IZ SDA UVALIT NJIMA SVAKAKO NIKAD DOSTA FUNKCIJA I KAPITALA ZA UPRAVLJANJE
Ove Cvetković-Maček lobije treba po kratkom postupku...
iptv? ma bjaaazi smece i to teze, samo dreambox ili neki drugi linux box ubacis cs servercic i otvaraju se svi moguci i nemoguci kanali. Potrebne su odredjene konekcije da bude dzabe ali ni da se plati nije pretjerano puno.
Takozvana Bosna tv nema ama bas nikakve veze sa Bosnom,okanite se davanja im para,dozovite se konacno pameti,ako je uopce imalo imate.
Ja imam NETTVPlus a nema arena sportova ni hayat TV niti HRT 1,2,3 nova,RTL,a zato su nabacali pinkova koji će mi ku....
vlasnik Bosna tv je Albanac koji zivi u USA i prodaje maglu Bosnjacima po zapadu . definitivno najgori tv.paket u regionu zato su i propali jer samo kradu tude kanale odnosno frenkvencije i tako opstaju odnosno ne opstaju na trzistu.
brainwashing - https://whoiscatalyst.files.wordpress.com/2014/08/brainwashing.jpg
Sve ce vas pokupovati i zauzeti Crna Gora, zivjela Velika Crna Gora!
Tako je!! I Srbija ce biti tolika kada spadne na BG pasaluk