Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hifa ce prva dici cijene
@Jaxpajax Koji ste vi moroni sa Hifom. Jel moguće da ne vidite da Ina, Energopetrol, Gasprom, Almy i mnogi drugi imaju iste ili čak veće cijene. Ne znam po čemu se Hifa razlikuje. P. S. Ne točim gorivo na Hifi i ne volim Hifu ali ruku na srce njegove cijene nisu ništa veće od ostalih.
@Jaxpajax vec su digli
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
lazete..smanjujete proizvodnju jer su vam lageri puni..
Realna cijena nafte u BiH treba da bude cca 1KM.
Dzaba im, nema potražnje
Sada ce rasti cijene goriva i bit ce vece nego prije pandemije. Narode, budite pametni i koristite vozilo samo kad stvarno treba. a ne da idete na kafu sa autom, jedino tako cete moci protiv naftasa.
Realna cijena je 25-30 dolara barel. Sta divljaju arapi
JE LI JOS NEKO PRIMJETIO DA SU POSKUPILI I KOMUNALIJE ???? BOKTE VIDIO MENI DO SAD DOLAZILO 8.5 KM ZA SMECE A SAD ODJEDNOM DOSLA ODLUKA DA SE PLACA 15KM ??????? PA IMA LI KRAJA VISE OVOM BEZOBRAZLUKU ?!?!?!?
Neko mora respiratore platit.
Ode na 2 km😂dugo je bilo jeftino jbga nemaju ahmetlije sta jest
Pretpostavljam da vi koji vrijedjate vlasnike benzinskih pumpi ne bi odmah podigli cijenu goriva da ste na njihovom mjestu.Vjerovatno bi jos spustili cijenu dole pa makar ne imali za hljeba.
Prvo poskupljenje goriva,ode bahlje na tri marcole,uh uh hoce bit crkotine
Moze se pri mijetiti, a mi smo primijetili :)