Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIH ce biti jedina sa 24/7 radnih dana u evropi, zahvaljujuci SDA profiterima
Ovo bi trebalo izglasati i kod nas. U Austriji ne rade nedeljom pa nisam cuo da im je opao profit.
@Autoput5c Također u Njemackoj je ovo odavno,nedjeljom negdje cak i semafori ne radi...
Gdje su sad mladi i ambiciozni političari u BiH sa ovakvim idejama?! Bitno je slikati se i objaviti da su na nekoj listi neke partije! Kakav vam je plan i program?! Znate li uopšte sta je zadatak opstinskog/kantonalnog vijećnika?? Ne znate, znate samo koliki je paušal i da se za podignutu ruku mogu uzeti pare!!
Bravo za Sloveniju! 👏
Lično mislim kako nama treba 17/6.
I mi trebamo zabraniti isto samo dežurni radnja da ima
I mi trebamo zabraniti isto samo dežurni radnja da ima
Napokon u pravom pravcu.
sramota vala, zabraniti nekom da radi heeeej zabraniti nekom nesto.. golemo brate dragi golemo... protjerat odmah slovenske diplomate iz bosne
@fbUser1572304978 Druze nedjelja je uvijek bio dan za odmor i uzivanje s porodicom a ne dan za shoping.
zato odes u Beograd u subotu ili u nedelju u 01:00 ujutru sve radi
Tako se to radi u normalnim državama. I ti ljudi imaju pravo na odmor u krugu svoje prodavnice, a kod nas je normalno da trgovine nedjeljom rade do 22.00 zato što će se neki padobranac sjetiti u pola deset da nije nešto kupio i zaboga treba da se radi i duže zbog pojedinaca koji nemaju pametnija posla nego da u to vrijeme idu u kupovinu.
pardon u krugu svoje porodice
U Hrvatskoj ce to uskoro uvesti
To nije u skladu sa duhom kapitalizma i potrosackog drustvca, odbice vam se o glavu.