Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...evo dvaj\'s mara da vas vadim iz belaya...
u koju god tvorevinu uđu Hrvati i Slovenci - ona na kraju mora propasti. Išli sa Austrougarima - Austrougarska propala, išli sa Njemačkom - Njemačka izgubila rat, sad idu u EU - a i ona je fazi raspada...
Gluposti pisete klitorasi bezveze. MInimalac u Sloveniji je 750 Eura. Znam jer mi je jako dobar prijatelj sa porodicom preselio gore i dobili su obadvoje poslove odmah iako je samo njegova zena neko tamo 3 koljeno slovenacke krvi. Znaci njih dvoje 1500 eura minimalca kada se odvije penziono/socijalno. Pa ako nase mogu zaposliti gore sumnjam da je ta kriza kako je ovde predstavljate. A druga stvar iz TK u sezoni berbe voca ide na stotine ljudi gore, odrade mjesec dva i vrate se nazad. Da imaju toliko nezaposlenih zar ne bi prvo svojim ponudili poslove pa tek onda ostalim juznjacima.
nek crknu ! hadje malo para iz Ljubljanske banke
a ja mislio da je samo naš dodo lopov
Pa zar u EU ne tece med imlijeko?