Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trgovacki lanci, pogotovo strani tipa Mercatora, Konzuma, Interex-a sistematski isisavaju novac iz BH privrede. Domaci proizvodi su losije postavljeni na police, vrlo ih malo ima, a ove fol \"BH kosarice\" samo su trik da zamazu oci. Pa sta mislite sto je Merkator bitan Sloveniji u prehrani, Konzum Hrvatskoj, to je distributerski lanac za cca 500 njihovih proizvodjaca. Moze li mi neko reci BH trgovacki lanac u Srbiji ili Hrvatskoj???? Inace, pohvale za ideju!
Ode Seti u Evropu
Dobro izgleda! I nista nije losije od stranih cajeva. ;) Plantago je isto super, samo mislim da oni nemaju klasicne cajeve kao nanu i kamilicu.
Seti bilo je i vrijeme! vasu radioaktivnu ambalaziu sam obilazio u sirokom krugu a ovu novu mozda i kupim
Cajevi su skroz ok a imaju i dobar izbor ... A za ideju svaka cast...Konacno da neko pocne misliti na domace proizvode i da nesto konkretno poduzme.. Sada ce mnogi barem primjetiti ove proizvode na policama, pa i probati... sa ovom prethodnom ambalazom su bili skoro nevidljivi...
Seti ko Seti se u mojoj kuci koristi, ima solidan kvalitet a i domaci je proizvod, tako da mu dajem prednost. Sve je to u 5 deka sto se tice kvalitete, jer svi sirovine vjerovatno nabavljaju sa istog mjesta. Ova nova ambalaza ce im barem malo povecati imidz, da ih ljudi kupuju
Moram se složiti s tobom u vezi kvaliteta Seti i Plantago čajeva. Naime, vrlo vrlo vrlo rijetko kupujem čajeve u vrećicama, jer je tu sama prpa, kakav čaj, nije prošlo kraj čaja. Također ne kupujem ni Plantago čajeve u vrećicama, samop u rifuzi, zato i jesu malo skuplji, JER VALJAJU. Nebi bilo loše kada bi seti u ponudi imao zeleni i crni čaj u rifuzi.
Ja kupujem onaj njihov od kamilice i dobar mi je, hoce li biti i ona u novom pakovanju?
Seti su dobri jer su jeftini, ali im je kvalitet los, da napravis solju dobrog caja trebaju dvije kesice..probala sam Plantago cajeve, proizvodjac Ilidza, ne pise nista vise, i cajevi su mrak, topla preporuka za probati...
pohvale za seti! koristim mjihove čajeve, ok su! ovi koji preferiraju skuplje strane proizvode, iste ili lošije kvalitete, će uvjek naći neku zamjerku!
Lijepa promjena, probala sam ovaj caj od mente i nije mi nista losiji od konkurencije...a sad ce se definitivno primjetiti i na polici.
Ne znam al mene ova pretdhonda ambalaza podsjeca na MARIHUANU :)) Mozda je do mene
Bilo je i krajnje vrijeme. Ona prijasnja ambalaza je bila katastrofalna.
lol, dobro su se i sjetili, s obzirom da je prijašnja ambalaža bila katastrofalna - isprana, nekako siromašna, k\'o da je kutija stajala pet godina u magacinu. Imao sam osjećaj da je vlasnik Seto-a angažirao nekoda od familije da mu dizajnira ambalažu. ...A ni čajevi im nisu nešto, Bog zna šta sve miješaju i nama serviraju.
Mene samo interesuje da li se ove usluge rebranding-a placaju? Ako se placaju onda ovaj komentar autora ovog teksta na kraju \"Više o samom projektu, kojeg nisu podržali domaći i strani trgovački lanci, možete saznati na www.rebranding.ba.\" nikako nema smisla. Hvala