Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo, ali ako nisu dobile pravo za koristenje imena od Ferera za to Kinder maxi jaje..mogle bi imati problem!?
@fbUser1606572465 rafarero rosero, ma nidje veze, djecija posla
Iako djeluje nemoguce i da oni ne znaju za Bosnu ni gdje je, znaju vrlo dobro i vrlo brzo posalju opomenu pred tuzbu. Licno sam gledao pismo od jedne svjetske firme koje je doslo prijatelju kad je stavio slicno ime i logo te firme na svoj proizvod...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bravo 👏🏻 Zena Dama.
ja bolan aferim im bilo,al evo pacenici nasi se ko biva brinu za prava ferero firme hahaa
Koliko ih je kostala registracija, kako izdaju racune? Ili koliki porez placaju na ovu zaradu kao freelanceri? Pitam za jaranicu.
Čestitke - samo naprijed! Nemože vam niko ništa jer ovo je potpuno drugačiji proizvod klasičnog kinder jajeta i niko ga ni u snu ne može zamjeniti sa orginalnim kinder jajima u prodaji.
imate li licencu, autorska prava za dizajn i to???
Maxum mudo i to maxi
Kontakt molim...
Veterinari spadaju u vrstu zanimanja koji u pandemiji moraju biti na prvoj fronti. Ako u bolnicama nema doktora moraju preuzeti i njihova mjesta. I veterinari znaju vakcinisati.
Jao bošnjani,. kinder jaje, haram jao jao sta ce reci na to afganistanci braca....
Kako se samo ljudi u BiH bore za Kinderova prava?! Ko bi reko da u zemlji imamo toliko plagijata?!
I mlada koliki je porez na dobit? Podrzavam svaki trud i rad ali reklamirati se na medijima a nemati ni popov zapis kao odobrenje za rad je u najmanju ruku zabijanje prsta svakom ko je registrovan i placa obaveze na krajeva i UIO Nemoj me pogresno shvatiti ne zagovaram drzavu.
Slazem se Samo se ne treba reklamirati, samo navlaci probleme i vrijedja one koji su bili prisiljeni da se registruju
Bolje da niste ovo reklamirali da ne dobiju vrijedne žene neke tužbe
bosnjacka ekonomija bazirana na prodaji kinder jaja lol
Ovo je trebao da ispadne dobar marketing ali mislim poslije ovog da će ih glava i to dobro zaboljeti...
ne pise kinder jaje ali slova su problematicna , kao i istr boje . Prepoznatljivo je da asocira na kinder ferrrero ali zavisi sta su oni zastitili kao autorska prava . Moze ih Ferrero tuziti . Savjet im da promjene font slova i boje .
MašAllah ljepo da vam Allah da hajra bereketa
Prelijepo, svaka cast. Neka vam je sretno❤️