Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je to sport u kojem utakmica traje 60 minuta, a prijenos 3:39 sata? Dva i po sata reklama. Ja ne gledam kanale gdje ima reklama. Youtube preko browsera. I onda se čude što Super Bowl gleda 200 miliona a fudbal 3 ili više milijardi
Breaking Bad je jedna od najboljih, ako ne i najbolja serija koju sam gledao u životu... reklama kida!
zovi hitno 555-333
Povratio bih od ovoga, koliko je ovo odvratno
Mozes ih mrziti ili voljeti,ali definitivno niko u svijetu ne moze ni blizu napraviti spektakl ko Ameri. Kaze show traje 3 i po sata,a igra 60 min.Pa nema veze,ali sve je vrh,od prve do poslednje minute. Kad pogledas stadion,organizaciju,prenos,tehniku,ma sve...Najjaci brate daleko,bili i ostali.Mundijale prati vise ljudi,ali organizacija,show ni blizu ovoga. Vidjeces organizacije za sljedeci mundijal gdje su oni domacini,sa Kanadom i Meksikom.
Imal sporta kakvog?
Zasto mislite da prosjecnog citaoca vaseg portala zanimaju clanci o americkom fudbalu, a da nisu povezani sa sportom?
samo Breaking bad je extra reklama, ostalo smece
"Vaaauuuuu! xtra! Reklame! Konzum jos vise! Daj!" ...joj retardiranog svijeta..
koje gluposti,sad ispade ovo popularnije od svjetskog prvenstva u fudbalu
Braking bad je genijalna reklama