Porezna uprava Federacije BiH
0
Saznajte ko su najveći porezni dužnici u FBiH
Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rudnici, zeljeznica, elektroprivreda, dakle drzava je sama sebi najveci duznik i neprijatelj. Evo recimo elektroprivreda, ne platis struju dva mjeseca dodju ti kuci sjeci zice, a oni mogu dugovati desetine miliona i nikom nista.
A GDE SMO MI
i ove moje p.oturice sa 24% bi da mi zivimo u jednoj drzavi zajedno a vidi ovog jada bijede i lopovluka fuujjjjjj
Medju prvih 10, 7 drzavnih firmi, a vjerujem da su direktori godinama na tim pozicijama i primaju plate u po 4000-5000KM... jadni smo mi!!
KAKVA PLATA BURAZ JOS MALO PRAZNU SERPU I KUTLJACU IDI LUPAJ PRED PREDSJEDNISTVOM DA TE CUJU MOZDA STAGOD I UDJELE
Ne kevce covjek vec sustu istinu govori, vrlo cesto cete zateci inspekciju u burekdjinci da provjeri da koji burek nije prosao ne kasiran nije sala 1,5KM burek, ali kod doktora nikada nece doci. Mora da si i ti jedan od dr. utajivaca
I....šta kad saznam ko su najveći dužnici...?
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... šta da vam kažem (DEBELI UZDAH)
platili su sipu i policiju da ih cuva ali sipa i policija nece smijeti po narodu se okrenuti jer to se zna sta je,bitno je samo ne dozvoliti lopovima da izadu iz drzave.svi su duzni svoju drzavu da brane od neprijatelja,a ovi su naj gori na bijedu si osuden godina i godina tako je i kenija i afrika propala zbo domaci vladara sto im sada zive po americi a kenija i afrika mole za hljeb a bili su najbogatijidijamantima i imaju dosta nafte sada su u kolonizaciji.
narod se sprema nije to saka jada to su velike mase,na kraju ce uz njih i sipa i policija morat stati
samo treba otvarati rentacar taksi firme .i sve če biti ok
Jad i Tuga sta rugo reci osim pljacaju na sve strane i niko nikad nema da podijeli platu radnicima ....
Da se završilo na vrijeme sa tranzicijom državne imovine u privatnu ne bi sada imali situaciju da su nam najveći dužnici firme u državnom vlasništvu. Ali ne, tranzicija vlasništva je obustavljena tamo 2004. godine. Političari skontali da je najbolje da oni pljačkaju tu državnu imovinu. Ako SIPA i Tužilaštvo ne krenu sa hapšenjima po ovome pitanju i istragama, onda narode sam si kriv što i na ulici ne tražiš pa i silom da se pravda sprovede.
UHAPSITE I TUZILASTVO ZATO STO SU ONI SA NJIMA VIDITE DA IH NE HAPSE DA SU SA NJIMA OVO SU UNUTRASNJI NEPRIJATELJI DRZAVE.
ovo su unutrasnji neprijatelji drzave pokradose sve i sve iznesose.uhapsite ih sve dok nisu pobijegli u svicarsku tamo ce traziti azi imaju pare oni ce ih primiti ako imalo mislite dobro ovoj zemlji ako sadasnje tuzilastvo ih ne pohapsi sve je jasno oni su sa njima hapsite i tuzilastvo.da na vrijeme vrate novac uzeti porijeklo novca od njihove rodbine i gdje god da su pare moraju se vratiti
Država državi najviše duguje. Ma kakav Hilmo kad ne mogu u mojoj provinciji par babinih sinova riješiti i to ljudi rade imaju imovinu pa dvije firme sa po 3 benzinske koje rade duguju oko 5 mil.KM. Kako onda očekivati da neko Hilmu ganja. O Hercegovcima da i ne govorim čuj Dom Zdravlja, ministarstvo, bolnica dužnici pa šta očekivati napraviš za 56 stanovnika ministarstvo, Dom zdravlja, bolnicu i očekuješ da sami sebe financiraju. Kako će, naravno da se valja grebati od Zagreb i Sarajevo a po istim pljuvati. Da ne govorim o "friziranju" i "namještanju" papira kad bi se tu tek počelo istraživati nigdje kraja. Stvarno nismo normalni niko ni Bošnjaci ni Srbi ni Hrvati ni Sejdić ni Finci ni ostali ni Bosanci.
Enida, on ne duguje državi nego država njemu.