Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e0f8XJ phuvprwojvem
Taking the ovreview, this post is first class
Full of salient points. Don't stop bileeivng or writing!
Najveca legenda,svih vmenera,niko mu nije ravan niti ce ikad bit..takva zalost i tuga,placem svaki put kad gledam film..Ovakva osoba se ne ponavlja. Pocivao u miru Senna
Glupavi politicari, svaka carina ide na stetu potrosaca. Ovo sto nas ministar trazi od HR-je cista ucjena.
Eh da, evo ga još jedan nebulozan komentar, "Hrvati će kupovati kod nas, dobro za nas". Malo sutra, Hrvati sve što kupuju ovde su njihovi sopstveni proizvodi "Made in Hrvatska". Ni domaće stanovništo u BiH jedva da kupuje bilo šta proizvedeno ovde...
Čuj, BiH može pokušati privući veći broj stranih investicija... Pa zar oni misle da zaista postoji ijedna naivna budala u svijetu koja bi u ovu korumpiranu državu htjela uložiti i centa investicija? I to sve zahvaljujući prvenstveno korumpiranosti njih samih - cjelokupne vladajuće garniture! Pa ni ovaj narod unutra ne želi više producirati ni svoje ideje, jer im država otme sve što zarade! NEMA OVDE NAPRETKA DOK SE KOMPLETNA VLAST NE SMIJENI!
Niđe veze, hrvati će još više kupovati u BiH, ovo je velika šansa za nas.
naravno da ne smije dozvoliti uvodjenje nulte carinske stope I to iz jednog razloga... zatvorice se jedna od pipa koja puni budzet, a samim tim ce se I vama smanjiti plate..
Čuo sam da se već lobira za Cigarete ...
sto se tice ulaska hrvatske u eu i efekta toga na trgovinu izmedju bih i hrvatske, ide nesto ovako...hrvatski turizam ce poskupiti za bosance, hrvatski ce proizvodi generalno poskupiti (od onoga sto ce im ostati, jer ce se dosta toga ugasiti zbog razlicitih i brojnih legislacija koje clanice eu moraju susresti), a hrvati ce morati kupovati skuplje prehrambene proizvode iz drugih clanica eu, a ne iz jeftinije bosne...dakle trgovina izmedju ove dvije zemlje ce pasti. srbija ce uzeti prvo mjesto kao najveci trgovinski partner bih.