Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebali su prvo napraviti sarajevsko da valja
Oettinger najlosija piva u Njemackoj.
@guzameduza Drug ni blizu najgore nije.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Znam za ovo vec neko vrijemem jaran mi radi u pivari. Kaze da su im svake sedmice dolazili njihovi tehnolozi iz Njemacke i provjeravali sve, ali kaze bukvalno sve... od sarafa pa do pive, sve dok im nisu odobrili. Pivu sam pio nekad u Njemackoj i nije losa, cak sta vise je i extra :) Konto sam i ja da je neko jeftino smece, ali idu na kolicinu, pa dobijaju i resurse jeftinije, ne ulažu u marketing ni marke, nemaju posrednika i slicno. Stede na svemu "nepotrebnom" kako bi imali najmanju cijenu.
Dobra ko i Selimovici haha
Da Selimovići budu u stanju išta napraviti kako treba, spada u science-fiction.
Odlicno, a kad cemo je moci kupiti i po kojoj cijeni? Nahvalise mi je prijatelji iz njemacke, kazu ne gledaj cijenu vjeruj da je predobra, pa dajte da je probamo :)
@MANDRAK Ti se bolje gramatikom svojom pozabavi i u skolu vrati klocu, umjesto sto supljiras o glupostima
@dinoEL voda jarane
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Erdinger je Tito!
NEK IMAJU KLOSARI STA PODOJKITI.
JAKAKO
Srednja liga jeftinih piva, kao i sarajevsko u regiji
Ništa bez "Brinkhoffs No. 1"
Sve dok original Krombacher košta 1,00 KM za konzervu, a Löwenbrau često možeš dobiti za 0,80 - 0,90, Kaltenberg ili holsten isto, ne pada mi na pamet da kupujem brljotine Sarajevske pivovare
Sva ta piva što si naveo su smeće
A brend je uvijek bio mjerilo kvaliteta... Erdinger i Paulaner jedu sve naprijed navedene pive
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
da li ce imati ukus piva?? :)
HAhahah zar moze biti gore od Sarajevskog?
ha ha , koliko ja znam o njemackom pivu, to je ono zadnje njemacko smece,koje tamo kosta upola manje od nekog drugog piva, majko moja
gajba 20x0.5l kosta oko 6,50 €
Najjeftinije njemacko pivo, ciji je glavni cilj da bude najjeftinije.
Ako mislis da ne postoji smece u svijetu piva, ocigledno nisi probao sirokobrijesko Prima pivo. Nije se proizvodilo ni godinu dana prije nego sto se prestalo s proizvodnjom istog.