Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi serijal je bio još dobar, drugi je bio previše vulgaran a ovo sad na FACE TV me podsjeća na " Vizu za budućnost" . Humor koji nije nimalo smiješan, totalno bezidejan i usiljen. Mislim da je autor trebao da se drži one: "Treba znati kad zasvirati a kad za pas zadjenuti"
Najbolji glumci il su umrli (Zan Marlot) ili ne glume vise (Milan Pavlovic, Sasa Petrovic, Miraj Grbic... I cim su poceli dovoditi glumce iz hrvatske izgubilo je smisao, gore nabrojani glumci i los scenario iznesu i predsave komicno, a hrvati pokvare i najbolji scenario svojim smislom za humor.
Damir nosi epitet "normalnog" u seriji, njegova uloga pravi balans, dok je Navojec ubačen u seriju kao zamjena za najsmiješnijeg lika serije Milana Pavlovića i svojom glumom nije mu bio ni do koljena. Jedina dva hrvatska glumca koji mogu iznijeti neke komične scene su Željko Pervan i Zlatan Zuhrić, ostalo sve može samo u sapunice tipa Larinog izbora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dokle je serija dosla govori podatak da je medijski partner FaceTv, a Sarajevska pivara koproducent...ovi prvi popunjavaju program sa citanjem biltena Premier kladionice, a drugi nemaju para dobavljacima cepove da plate
AKO PODMIRUJE REDOVNO PLATE RADNICIMA (AKO SU TE PLATE SOLIDNE) AKO PLAĆA SVE POREZE I DOPRINOSE ONDA OK, ZA POHVALU, AKO SVE NIJE OVAKO ONDA SE NE ČUDIM LOPOVSKA POSLA KAO I SVE OSTALO U OVOJ NAM JADNOJ ZEMLJI.
Ne pravi se pita od govana!
Kakva piva takva serija
nijedna maksuzija nije kao od ante iz ercegovine :D
Mamu vam profitersku i nenormalnu, bolje vam je da prestanete otpustati radnike i unistavati firme. Koji ste vi debili kupite zdravu domacu firmu i onda je unistite. Nebi vasu pivu popio sve da je đaba djelite
Ali stvarno izugubio se smisao za humor u ovoj seriji,sinoc gledam na Face tv nidje veze ba...
Još samo nađite Izetu sponzora za maksuziju i sve je za 10. :D
Super
uh, sad kad se zalije bas se nece znati ko je lud, zbunjen, a kamo li normalan