Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pecine bagro primitivna ! Haram vam bila Evropska civilizacija i kruh koji u njoj hapate !
Nek si ti docekao da dodjes u grad, seljacino jedna ortodoksna!
Joj, Sarajevo sta ti uradise!!!!! Postao si halal kasaba!
Jarabi tebi šućur pa smo i ovo dočekali, Halal elhamdulila
podravkina čajna pašteta ima krmetine. ja je doručkovo danas. hoču li se otrovati? jbmu miša----panika me hvata
mala nadopuna; ovdje pricam o industriji i mesu u prodavnicama, vecini mesara, sve ono sto se masovno proizvodi, tu su pesticidi, antibiotici isl. prisutni. naravno kad uzmes domace, meso kod seljaka koji i ne zna za raznorazna sredstva to je najzdravije.
Volio bi da si u pravu ali nisi. Halal nije nista zdraviji nego NE-halal hrana. Halal je pun pesticida kao i ostala hrana; jedina razlika se stvarno osjeti kod halal mesa zbog nacinja klanja zivotinje, gdje se pusti sva krv da iskapa, ali iskerno to je nacin na koji su na ovim prostorima klali i muslimani i nemuslimani. e sad to meso je isto tako puno antibiotika i slicnih otrova kao i ono koje nije halal. jedino meso koje bi trebalo bit oke je ono tzv. biolosko, ali to je za nas naucna fatnastika.
Svaka cast ! Svi koji stigmatiziraju Islam i pljuju po muslimanima ne samo u BiH-i vec i u cijeloj Evropi i svijetu, kupuju HALAL hranu jer je zdrava ! Zivio Islam i Halal i Kaser hrana !