Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fin projekat i za pohvaliti. Na jednom mjestu dosta korisnih informacija i uspješnih priča za sve one koji se bave ili se planiraju baviti poduzetništvom. Tužno je što se kroz većinu priča provlači nerazumjevanje i nedostatak podrške od države ali opet to nije obeshrabrilo neke od ovih ljudi te su rizikovali i posudili sredstva od finansijskih institucija i opet uspjeli. Svaka čast!
jako je tesko na posten nacin nesto slicno ostvariti. drzava ne daje nikakav ali bas nikakav poticaj, barem nama koji nismo uvlakaci u g u z i c u nekim strankama ili sl. ali naravno kada treba naplatiti depesu tu su. ma fuj
Ne mora znaciti.. tesko da, ali nije nemoguce. Evo pogledaj ova dva momka (o kojima se pojavila vijest prije dva dana) iz Splita i Zagreba. Napravili su neku fitness aplikaciju i dobili milionsku investiciju (u zamjenu za odredjeni udio u kompaniji). Taj novac naravno ide na daljnji razvoj biznisa, nova uposljavanja, njihove plate i sl. :) IT je velika sansa. I pri tome, ne mora se znati programirati, nauci o internet marketingu i pisi blog i tako mozes zarditi. :)
Pinkman, ne mozemo svi biti inzinjeri, progameri ili sl. Treba neko biti stolar, mesar, advokat, ekonomista itd. Svaka cast tim momcima, ali to je kap u moru
...ne očekujem komentare, pa eto, samo da se tuspasim...
inzenjeru, vratite se uobicajenom produktivnom privredjivanju, manite se klixa i " stupasivanja " :))
...prvače, mora neko u ovoj državi i neradit i nehljeb bit...nemeremo svi otvarat 100.000 radnih mjesta :))
PRIKAŽI ODGOVORE (12)