Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto lustere ima da jedem
Огромна разлика између нашег Хамде Из Министарства и турског министра трговине. Турска је почела са преговорима да извози и у ту малу државу за коју Наши у државном МИНИСТАРСТВУ нису ни чули (Науру). Док Турска ради све да њихови производи буду присутни у свакој држави на свету, наши се хвале како нису ни чули за све државе, Раде у Министарству спољне трговине. Они се труде да промовишу било је чије производе осим наших. Нисам ја против турских и страних производа, већ овако дебилних изјава и људи који не помажу наш извоз. И још се хвале. Са њима у БиХ неће Извозити ни у пола држава на свету, а камоли ко Турција У иједну све.
dosli Turci pokupit PARETINE !!! ne kontam stvarno KAKVU KORIST ima Bosna i Hercegovina od oblehe Turske?? pa nisu Tuci napravili sajam i folkor da nama pomognu nego da nam prodaju svoje SPLACINE od proizvoda a na sajmu SUPLJE PRICE
Није Турска проблем, њима свака част, похвала министрима што раде свој посао. Проблем су наш министар, његова 2 замјеника, генерални секретар и његови замјеници и сви остали који дођу на позицију гдје требају радити на извозу наших производа у свијет, а не знају државе на свијету. Али знају на Тргу учествовати на вашару страних производа.
da sam bliže da probam tursku sušenu stelju
Moderno osvajanje! Tako sam se uželio čuti bosanski jezik na ulicama Baščaršije :)
Hocel bit ko s Polljina da pushe, iliti da duva?!