Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta hoces da kazes: rat,rat je razlog za sve ovo?nebudi smjesan,vecinu troskova u svim ratovima na bliskom istoku plate bogate arapske drzave. samo za 1-i .rat u zaljevu je platila saudijska arabija ukupno -500 milijardi US$ (pola triliona dolara) .......... tacne informacije za drugi rat u zaljevu se jos neznaju ali se pretpostavlja da je ovog puta kuvajt finansiro vecinu troskova. jest moj pajdo kako ti to zvuci?kako je to moguce ? saudijska arabija!!!! nnnnneeee - e moj pajdo,jos si ti zelen! samo da se razumijemo ja uopste nezamjeram saudijskoj arabiji sto je platila da se rijesi manijaka u komsiluku.
eeeee, jadan nebio... u sta ti godine prodjose ako stvarno vjerujes u to sto si napis\'o, a ne vidis stvarni razlog zasto je amerika u ovolikim govnima !!!
mene ovo brine s obzirom da sam americki drzavljanin.neznam sta se ovo desava u pm.cini mi se da cu stvarno preseliti iz biraca demokratske partije.a vi ostali nemojte se zlu radovati,jaka amerika je dobra za cijeli svijet.a posebno za bih,bez jake amerike bosne nema!nepostoji!amerika je razvaljena socijalnim programima u vlastitoj zemlji...trose se milijarde za lijecenje siromasnih i starih. npr: amerika vise potrosi na zdravstveno osiguranje na narod nego 80% svih ostalih zemalja svijeta zajedno.