Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ih Zapad syeba, bez ispaljenog metka. Tako ti je to kad zasnivas ekonomiju na izvozu sirovine, bilo koja da je...
Sjebani su oni sami od sebe, više me brinu budale koje se za njih kače . . .
RUSI U RED, VALJA RADIT,OTELI SE SATELITI,NEMA PLJACKE.
@Civotarum oni su guzne muhe.
ahh, lahko je tebi :))) tako iz coska ... ;)
Procitajte clanak http://www.globalresearch.ca/the-secret-stupid-saudi-us-deal-on-syria/5410130
Bolje je da pocnu kupovati naftu i prodavati benzin. Tu cijene ne padaju.
koja pamet jbt imaju gas-naftu i drugi im preko drugog diktira cijenu nafte haha. Long Life America. ;))
ovo je očit dokaz da ne može svako glumiti svjetskog policajca. uz ruse su se počeli kurčiti kinezi i iranci. svi zajedno su hrpa bijednih govana. zamislite kineze kao neku vojnu svjetsku silu. dovoljno je da zapadne zemlje povuku svoje firme iz kine, odmah bi kinezi pali na koljena. a, za iran da i ne pričam. nije neka zemlja vojna sila, ako navuče što više oružja. sami rusi će proći kao nekad u avganistanu. rublja pada, život sve teži u rusiji. ona početna euforija za putina polako splašnjava.
ujka sem ne vadi
Ne mogu da skontam nikako kako se ne mogu oduprijeti toj krizi. Imaju vlastite resurse od nafte,plina,raznoraznih ruda.... Volio bih kada bi mi neko to strucno objasnio...
@tvrdo_realan Znaci da je ovo opet zapadna propaganda.... Jbt,upravo je propaganda jaca cak i od atomske bombe....
@tvrdo_realan haha cuj traze spas u Indiji hahaha vidi se koliko su u K....
Koliki su zlobnici, na sve načine pokušavaju da unište Rusiju samo za to što je ojačala, napravili svjetski problem zbog pada cijene nafte, ali nije lako i nisam siguran da će uspjeti. CIA i MOSAD imaju ulogu da prave svjetske krize, ali se drugi prave budale da ne vide. Koliko je pokvaren ovaj svijet, anekada smo vjerovali u razne gluposti čak i slučajnosti.
Ovo je specijalna, novogodisnja vijest da obraduje domace srborusomrsce :-) Nista ih ne obraduje kao povisena stopa inflacije u zemlji koja moze sa planiranim budzetom za 2016 da kupi Bosnu skupa sa svim kantonima i entitetima. "Rusija priznala" :-)) Kao do sada su krili da cijena nafte utice na ekonomiju.
...pitanje je do kada će šeičad trpiti minuse u svojim milijardama za zidanje arhitekstonskih fantazija. stari američki fol, udri protivnika preko tuđih leđa.