Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Splitu učiteljica pita učenike dali im je poznato značenje riječi "očigledno". Prvi se javio Splićanin : Tata vozi BMW, mama Jaguar, a baka Mercedes. Očigledno smo bogati." Učiteljica: "Bravo,odlično. Tvoj primjer je stvarno dobar!" Potom se javi Imoćanin i kaže: "Baka ide prema šumi. U desnoj ruci nosi Allgemeine_Zeitungu a u lijevoj Washington post . Međutim, ne zna njemački,još manje engleski. Očigledno ide srati...." 😂😂😂😂
Sta reci o cojku koji se svadja sa Zmajem od Sipova😂😂😂
Mile uzeo akontaciju th tal unaprijed i sad mora vratit zamisli crnjaka
Jadni smo mi u BiH. Mital je lopovska firma koja krade na transfernim cijenama, iskoristava prirodna bogatstva u Ljubiji tako da ce sve sto valja potrositi za par godina, u Zenici krsi propise o zagadjenosti, vozi svoju rodu preko lopovske zeljznice jer ne radi kolska vaga. I sad se nasao kriminalac Dodik zajedno sa kriminalcem Zotovim, da zajedno pokusaju ucijeniit mital zbog licnog interesa.
Podrzavam Narodnu skopstinu Rs.a, a to sto je Koalicija Domovina bila suzdrzana, mislim da je bar malo upoznata sta Mital radi u Federaciji, pljacka svaku firmu i nista ne ulaze u unapredjenje tj. modernzaciju, izlvaci pare dok firma radi, a kad firma crkne ide na sledecu. To govorim iz iskustva, jer radim u jednoj takvoj firmi.
Kokuz nema više ni za pive.
Opet Dodik na intenzivnoj njezi.
Jesu bezobrazni. A bas je Dodik zaplanirao da smota lovu. Hahaha
Jesu bezobrazni. A bas je Dodik zaplanirao da smota lovu. Hahaha
Pih rudnici ljubija su vlasnistvo BiH i Zeljezare Zenica.I nemoze biti nicije vlasnistvo vise,PDP i SDS poslanici su pokazali patriotizam i odanost BIH jedinoj drzavi.Bice adekvatno nagradjeni za to.
Vjerujte da da smo mi najobicnija telad i da aplaudiramo , a ne znamo kome i zasto i nikad necemo ni znati dok je ova politicka banda na vlasti. Sve redom u promjeniti ili u hapsahanu.
Od sutra ide opet lagano prica o referendumu ili sarajevu, pardon Teheranu i sl...
Mile opet pušiona😂
vid poturcenih srba sto se raduju hehehhehehe
Ninina gluperdo kakve vete ima nacija s vjerom? Ti si konj neobrazovani!!!
@BalkanBošnjak pa ti si srbin budalo
I da su je prodali nestale bi pare u Banja Luci za sekundu.
Ovi Bošnjaci su ubedljivo najjadnija i najsmešnija "nacija" na Balkanu i u Evropi pa i puno šire od kad postoje ljudi na zemlji!!!
AHAHAHAH NEBESKI NAJSTARIJI, DEDA TI POBIO DINOSAURE, STOKO!!!!
pajseru, počeo si se sam sa sobim dopisivati? :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)