Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plan je da svi rusi budu milioneri....ide to sve po planu...😁
Nemoguce ja pratim portale u srb rusija je sve jaca i jaca nije ovo istina propaganda
Sad će njima Dodo pomoć...
Dok se ne pojavi BRICS valuta, a onda pocinje kolo.
Nece se nikad ni pojaviti, samo imbecili vjeruju u BRICS...ta organizacija postoji 21 godinu, a ni dan danas nisu makli sa mrtve tacke.
Za državu jeftino da pravi oružje za narod skupo da kupi hljeb. Nisu ni Srbi to izdržali (koji su naročito 90-tih) bili puno veći nacionalisti pa neće ni Putin ako a sve su prilike da neće ne završi rat u narednih 16 mjeseci.
Pa nije jeftino, jer sirovine opet mahom izvana kupujes i onda samo skuplje sve bude.
najgore kad se počneš vadit.
najgore kad se počneš vadit.
To je način borbe protiv diktatora i onih koji ih biraju i podržavaju.Da mi u FBIH imamo političare koji vole BIH oni bi se potrudili da rušioci BIH dožive ekonomsku izolaciju.Ali to zahtjeva i malo napora i odricanja i po vlastitu fotelju pa Bošnjo i oni koji sebe nazuivaju PROBOSANSKIM trojka,osmorka N-torka i kunu u BIH nemogu to sebi da dozvole.Ipak je lični interes najpreći
Gdje su sad rusofili,bilo ih je dosta ovdje.Kao sto se i ocekivalo malo ide sporo se cini,ali polako rusija ide u propast.
Nije ni euro ni Američki dolar nista bolje... Stancaju pare ko ludi kako bi pokrili pad dolara ali kad dodje do toga da dolar padne onda ce nastat 3 svjetski rat. Kad god dodje do velike ekonomske krize napravi se veliki rat jer nema nista bolje od svjetskog rata za dizanje ekonomije...
Jarane mora neko cuvat ove Ruje da se ne raspadnu na vise drzava.Npr Kina u vijecu sigurnosti UN da bude garant nesto kao Dejtonski sporazum za opstanak.Cjelovita suverena nedjeljiva ali sa 10 entiteta.
I na koliko je pala nasprem dolara ? Odnosno koju vrijednost ima sad rublja ? Valjda se podrazumjeva da ta informacija pise u tekstu
Pala je toliko da jedna rublja sada vrijedi jedan dolarski CENT! Odnosno 100 rubalja za 1 US dolar. A jedna rublja vrijedi i MANJE od jednog ojro € CENTA. Dakle u odnosu na EU valutu rublja je pala još i više.
Kakva bola rublja.To papircina obicna bez pokrica.
🤔
Kratkoročno finansiranje rata a dugoročno nek im je bog na pomoči
Ovaj danasnji rezimski sustav kod nas to je sve po ruskom receptu. Prvi korak covjeka ka razumjevanju stvari i uspjeh u zivotu je da si prizna promasaje u zivotu. Nas promasaj bosnjaka je sto smo uvijek tolerisali ne srbe vec srpski nacionalisticki djubar i priznavali ih kao casni narod. Kako su nam bosnjacima to vratili i vracaju dan danas? Za rata bacali su nas u jame, logore, u zice, silovali zene, ubijali djecu, danas imamo ruski rezim nastavak srpskih osvajackih pohoda..
Sta kazu rusofili, jeli nas Putin na ovaj nacin zatvara u klijesta ili u kotao?