Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene ovo ne cudi s obzirom da nasa drzava UVOZI VODU .....
ne brini,uskoro ce i vazduh ,cim zavrse pregovore oko cijene...
uvoze vodu hmm uvoze pšenicu hmm hajde da izvozimo pivo ;)
A kad ides sa autom pa gledas sve poljana do poljane prazna nigdje zasadjene psenice.
ovo je lijen narod koji zna samo kukati i zaviditi, a kada mu ponudis 200 KM da sjedi citav dan i nista ne radi i 800 KM da radi ,on ce uzeti onih 200 KM sve se to pogospodilo ,seljaci dodjose u grad i postadose gospoda a cacevina im zapustena zarasta u travu i sumu.
Da nije zalosno bilo bi smijesno...
dabogda crkli od gladi
Tzv. "Bolji dio" Bosne i Hercegovine zbog ekonomskih uspjeha laktaskog vozda mora da uvozi psenicu, umjesto da je proizvodi. Sada gospoda koja su sa sela pobjegla na asfalt gledaju kako da rade u kancelariji za 250 KM plate, umjesto da uzimaju milione na njivi. Upravo neki dan citam demografsku katastrofu u genocidnoj rs. Najvece istanjenje srpskog stanovnistva se desava tamo gdje im je i teritorija najtanja a to je kod Brckog u tzv. Posavskom koridoru. Modrica, Bosanski Brod, Bosanski Samac, Derventa, Bosansko Petrovo Selo i druga mjesta biljeze strasnu bijelu kugu i na to sve i odseljavanja, tako da taj most prema Srbiji je sve manji i tanji. Upravo to podrucije je pogodno za uzgoj psenice a s obzirom da je tu sve manje cuvara i ljubitelja genocidne tvorevine ne cudi me ova vijest o uvozu psenice. Upravo na tom podruciju genocidni diktator Dodik je i izgubio lani na lokalnim izborima, kao i u Srbcu, tradicionalnom uporistu SNSD-a. Bravo Mile, to je tvoj slogan iz 2006: Jaki na djelu
Halo, moderatori, je li vi uopće radite?! Kad ćete banovati ovog †Da†thedr-a?
To ne može uvesti jedna genocidna tvorevina. Jer ona je samo manji dio Republike Bosne i Hercegovine. Sve što se uveze uvozi se u Republiku Bosnu i Hercegovinu. Nije kao da genocidna ima svoje granice, pa da oni uvoze.
ovi vlahani žderu previše, sve više liče na krmke nego na ljude
odkad rs ima drzavu da oni uvoze??
onaj reci ti meni odkad ima carina izmedju bih i Rs a hmmm ja nisam video nigdje
i to sa Kosova :Đ
Pa radi ti majke mi moje
NAROD ZNA -DRZAVA ZA COVJEKA!
Bože sačuvaj, uvoze a ljudima pšenica i ljetine propadaju u žitnicama!!
LIjevče polje, Semberija, Popovo polje....Bravo vlada RS...b r a v o tukci nepismeni....
Eto, cijena ovog uvoza će biti cca 35 miliona KM. Zamislite šta je se sve moglo pokrenuti za te pare za 1 godinu i sledeće ti ostaje čista lova. A gdje je još i Federacija. Žali Bože budale.
Čudno baš, ako išta imaju, imaju livada i seljaka !!!
Ma neka ba, tako nam i treba. Kako bi mogli biti lijepa zemlja da samo nismo glupi. Toliko propuštenih prilika cc cc ccc.
Kretenu Turci imaju svoju zemlju. Zove se Turska. Samo tvoj mali ograniceni mozak koji nije pazio na geografiji u osnovnoj skoli ocigledno nije zapazio taj podatak.
Nece ici? Ti ces nam zabraniti? Hahaahahah...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)