Vrijednost projekta 170 miliona eura
0
RS i Hrvatska će zajedno graditi HE Dubrovnik 2
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto ova rep. srp sve nesto kao gradi s Hrvatskom te mostove pa hidrocentrale i tako najbolje bi bilo da se ona sjedini s Hrvatskom obecavamo im dobar provod kao i svim srbima koji su dosad zivjeli na teritoriju Hr
Sam naziv budi cudjenje. Dovozit će vodu iz okoline Trebinja pa tu istu voditi za Dubrovnik. Normalno, ovo je najgora pljacka prirodnih resursa Srpskog naroda. Voda iz okoline Trebinja je najcistija i najbolja i vredna zlata. Ceo ovaj projekat je ustvari kradja vode i pravljenje akumulacije pitke vode za Hrvate i Dubrovnik. Voda je valuta buducnosti. Ako je do struje eto vam Drine još 22 centrale mogu da naprave. Sto je još najgore SRPSKI NAROD TO TREBA DA FINANSIRA I GRADI CENTRALE PO HRVATSKOJ. Ovo treba stopirati pod hitno.
bosna je samo privremena dejtonska p.i.z.d.a. m.a.t.e.r.i.n.a od nasilu nametnute nekakve zajednice tri naroda. i služila je za samo smirivanje strasti među zaraćenim narodima. čim se još malo strasti smire, REFERENDUMOM će se odlučiti o suživotu tri naroda, bez ikakve nasilno nametnute volje zapada i ostalih. inače REFERENDUM je jedini demokratski način odlučivanja o nečemu. to svijet sasvim dobro zna.
Ovo je c.e.t.n.i.k- sto je ovo stavio na ovaj Sax.ba portal...!
Ni makac od Dejtona! Đe je Elektro korporacija da gradi HE? Nismo se tako zdogovorili u Dejtonu!
ICTY je obećao da će šestorici osnivača HZ HB biti presuđeno u junu 2012. Đe je zapelo.ba?
niko više bosnu i ne spominje. postoje R.EPUB.LIKA SRPSKA i HERCEGOVINA. b.a.l.y.i.j.e, vaše k.m.e.ča.nj.e i v.a.p.a.j.i .o u.g.r.o.ž.e.n.o.s.t.i su dosadili i b.o.g.u i narodu, a i europi, kao i cijelom svijetu. prošlo je od rata već 20 godina, a vi ništa niti gradite, niti stvarate. pročito vas je cijeli svijet. samo h.e.ee.lj.p, pa opet he.ljp, gl.adni smo... a.n.g.e.l.in.a pošalji nam pa.ketiće, dž.e.ko daj p.ara itd.... halo b.al.yije, probudite se. nema više pa.ke.tića.
@ novinar Ти си неписмен и необразован, а политички врло подобан и користан.
novinar 14.07.2012. u 10:14 No, no, upravo je ovo pravi naslov! Ko god je gledao vijesti na TV vidio je yastave samo Republike Srpske i Republike Hrvatske. E, sad [to se to tebi ne svi]a, [ta da se radi! Nije se ni meni svi]ala tvoja seja, ali svejedno sam je opalio.
Imal gdje BiH tu...ili je RS već samostalna država...NOVINARU????
n.a.n.u ti j.e.b.e.m. talibansku. normalno je da se dvije komšijske zemlje nadograđuju, nadopunjuju i razvijaju. nećemo valjda vikati heeeljp bazniiiaaa, i čekat sadaku zapada zajedno s vama, ispijajući kafe po cijeli dan. mi se nemislimo vraćati u 17-ti vijek, zbog 24% ljenguz-naroda.
NASLOV NIJE ISPRAVAN: BIH I HRVATSKA CE GRADITI HE DUBROVNIK 2!!! Pa lijepo kroz tekst pojasnite da dio BiH pregovara...
Servi su genocidaši i teroristi, znamo, al koje su ljigave podle noz-u-ledja pichkitze ti Hrvati, to nigdje na svijetu nema
svim srcem preporucujem tekst nikole zirduma na portalu poskok info poslovicno razborito i u sridu i tacan i tocan i povijesni i istorijski tekst koji trazi organizaciju i akciju za kojom ova napacena zemlja stoljecima vapi
To će se gradit nakon kosmodroma u Han Pijesku i luke Sutorina (Sutorina je inače dEo Republike Šumske)... xD
Pa, sad kako se radi na ujedinjavanju crkava (istok-zapad) sve je manje razloga za razmirice a sve vise potreba za zajednickim zivotom i ulaganjima. Sem toga nije bas da niko u Hrvatskoj ne cita djela Sime Matavulja.