Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A niko ne spominje da su prepolovili kamate na štednju?
LAZU! Ili su kao smanjili kamate na kredite koje ce ljudi tek dici....da navuku raju da uzmu kredite kod njih, a onda kroz malo vremena curik.....ode kamata za 2% gore.... lopovi. meni su podigli kamate na dva redita koja imam kod njih i nisu se sjetili da ih smanje ....lazovi!!!!
ma nebi mu ja uzeo kredit pa da je kamata 0.0001%
div\" mu kravate...isto ko da se slik\"o za predizborni plakat sdp-a
Sve je to jedna velika LAŽ. Trenutna situacija i kokuzluk koji vlada malo je reći da odgovara tim lihvarima. Dok god to traje neće biti smanjenja kamata.
zafalilo lihvarima para,pa opet fol smanjeni krediti.digneš i za 2 mjeseca dobiješ obavijest kako je rata povećana.
Laž! Dva kredita imam, ništa nije smanjeno unazad dvije godine.
Ovo je cista navlakusa. Banke su prelikvidne i traze nacin da plasiraju pare. Ovo im je dobra reklama ali za buduce trazioce kredita kamata nece biti manja za 2 posto nego ista ona koju trenutno imaju. Navlakusa, pa ko se upeca, upeca.
kakve koze rade na šalterima RB... tuka mi je pravila problem da uplatim € na devizni račun, jer joj se kako kaže nije svidio moj potpis... e mo\'š mislit?
jel ovo onaj Mullerov lover?!
ŠTO NE REČE NA KOJE SE KREDITE ODNOSI SMANJENJE..NADAM SE DA NIJE SAMO NA ONE KOJI SE MJERE U PROMILIMA U VAŠOJ AKTIVI
čekaj malo. fahro ih više ne spominje. Vjerovatno više nisu \"lopovi\" kad je on reprogramirao kredite znači, samo 2008 su bili \"lihvari\". ti omladinac @\"h\" nisi u trendu.
lihvari, nema vecih lopova
Karlheinz rume - nige ...
Karlheinz ne dipr.