Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Unicredit je zakon, meni je to najbolja banka vec 5-6 godina, prije je to bila zagrebacka pa je sad unikredit, prezadovljna sam njihovom uslugom....
Kako je ovo najbolja banka to mi nije jasno? Pa ova banka u opste ne postoji u zapadnoj evropi.americi i ostatku svijeta... Ovo je cisto jevrejska banka koja za cilj ima osiromasiti i onako siromasnu istocnu evropu i balkan.... A kod nas jest najbolja zahvaljujuci domacim izdajnicima i lopovima...
posude ti 10.000KM i ti im vracas 15.000, au velike nauke!!! pa tezi su zadaci u osnovnoj skoli od ovog \"koncepta\"
@acti: ova \"najgora\" banka je najjaca banka u istocnom bloku i zahvaljujuci svom riziko-managementu sigurno i jedna od najrezistentnijih na trenutnu krizu. uspjesnost jedne banke se ne mjeri po kamatnoj stopi koju daje klijentima.
najgora banka koja postoji! samo u nakaradnoj drzavi kao sto je nasa moze ponjeti epitet najbolje banke! strasno!
A razlog otpuštanja je taj što neće da menadžmentu smanje plate..lakše je NE produžiti ugovore sitnoj buraniji..naravno BEZ bilo kakve otpremnine...a sve zbog toga što nam je država u k..r..cu (da prostite) i nije u stanju da stane iza njenih građanina!
sve je OK osim cinjenice da ce za 10-tak dana taj kolektiv ciniti 1.400 zaposlenika jer ce otjerati 300 uposlenika kao tehnoloski visak.
Placena reklama na sa-x? :)
Lihvari! I ne bili najbolji sa 14% kamatnom stopom! Toliko o Austrijskom \"ne\"kolonijalizmu u BiH...