Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imal za mog bakira jedna vreća?
fabrika zlata ostala bez para?!?....???? WTF? na balkanu vise nema satire jer je satira odavno postala stvarnost
208 eura joj bijede majko mila. imam poznanike koji po tuzli rade za 300, 400, 500 maraka. to je stvarno sramota koliko smo nisko pali.
posteno!
nije sve u parama ...
Medunarodni zakon ne dozvoljava da se koristi zlato kao valuta. Inace iako su novcanice IOUs tj papir koji ti omogucava pravo na vrijednost u zlatu, ti danas nemozes vise otici u banku i traziti svoje zlato
EEEEEEEEEEEEEEE pa koji Tokman moraš bit da ti propadne rudnik zlata...
Bas me zanima sta bi ponudili ginekologu umjesto para...?! ;-))
...i odnese tri tovara zlata... Milorade, jesi li spreman?!
MILE: "Odlično, ovo ću pokloniti svom unuku".
Nije zlato sve sto sija
I Bakir ce podijeliti peMzije u kasikama. Zlatnim.
Svuda isto! Nekada gigant, a danas pod stečaj?
@drinsky, zar to nije ogromna šteta? Imati svoj rudnik zlata, a dati da ga drugi exploatišu. Majdanpek je i dalje mogao ostati gigant. Ali, nekom je u interesu da ga uništi i proda. Rudnik su trebali čuvati kao zjenicu oka.
@drinsky, pa stranci naravno, PORED OVE MUTAVE POLITIKE KOJA SE VODI, NE SAMO U BiH, NEGO U SUSJEDNIM DRŽAVAMA. Da ti imaš zlatnu koku koja svaki dan snese zlatno jaje, da li bi je prodao svom komšiji? :)) Ja ne bih. A ti?
Mile ne prima nista ispod Oke zlata, najsigurnija valuta
Dobro su ovi prošli :D