Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod zna da Drzava za covjeka nikada nece profuncionisati...zato, puske u ruke..ukloniti bando po hitno...vremena ima jos malo,
j..e..b..o te otac!
Vevina ovih je glasala zadnjih 20godina za one koji su ih upropastili. Kako su birali i glasali i kako su e jeftino prodavali bolje da zive i ne zasluzuju.
Glasali ste za SDA, obogatili ste familije Alijinih agenata,instrumenata SANU-a i dojite ga sad....
http://tiny.cc/i5wzq
5 autobusa došlo na razgovor? pojedinacno ili ce svi urlati? klasični protesti na kojima se nista ne desi... predstavnik zakaze razgovor, upozna ih s tim i tim i morat ce saslusati ako ne i pomoci. postoji protokol, ovako se nista ne rjesava... i ovo je obična vijest koja pali opoziciju na pljuvanje i tjera nas na jos vise razdvajanja i mrznje! tuzno!
Država po MOJOJ mjeri, glabajte mi ga drugovi i drugarice. Idite na dobrovoljne radne akcije, kopajte itd. Vaš Presvijetli VOĐA Zlatko Kradumdžija.
@ vidi dobar komentar ali sa jednim se nebi slozio mislim da ni sda niti sdp nije unistio konjuh vec A-SDA i lopovi okupljeni oko tog nadzornog odbora ... Presjednik nadzornog odbora ja kako sam upoznat ima samo osnovnu skolu ... poznajem trgovacke putnike Konjuha koji posjeduju vlastite salone ...pojedini imaju svoje vlastita skladista po kucama odalke se roba salje nekim manjim salonima a porijeklo te robe nije poznato ... sve to radnici znaju ali su sami nemocni .... Puno se \"lopova\" obogatilo od konjuha .... sva sreca pa dolazi kraj i tome da ti ljudi vise ne rade za mjesecnu platu od 160 KM
Ma kakvi protesti. Glasate za ono sto zelite. Niko nema hrabrosti da izadje na ulice. Zeko REK\'O. Svako svoje interese ganja. J.e.b.e mi se za Konjuh i sve slicne njemu.
Bilo bi licemjerno da kazem \"trazili ste gledaj te\" - moja aluzija na slogan \"drzava po mjeri covjeka\". Konjuh je uspjesnije radio i u tezem periodu (za vrijeme rata) pod rukovodstvom direktora Almira Sahinpasica. Sadasnji menadzment Konjuhaje je nesposoban korumpiran . Vlada TK je sdp-ovska i ne da je ista kao ona od SDA nego je gora i nesposobnija. Sastavljena je pretezno od pravnika umjesto ekonomskih strucnjaka itd...da ne davim.
NIJE ME SRAMOTA ! KO TI JE KRIV STO GLASAS ZA SDA ILI SDP ILI SBIH ...
Ko vam je kriv. Glasate za njiha, dobijate to od njiha. Neznam oni vas uvijek prave budalom , a vi jos niste skuzili.
fakat SDP se treba potruditi, da sutne stare komunjare, ili ih samo prosto likvidira, jer to je jedini put naprijed. nemamo mi toliko srece da jos stare propalice komunjare imaju rijec o ekonomiji. gubitnik je gubitnik, nema sada vadjenja.
sve je ovo DRZAVA ZA COVJEKA
tamno nebo je nad mojom jadnom zemljom, a oko mene svi su zombiji do jednog, al sve do jednom kad cemo ustati iz prasine, dici saku u zrak, srusit babilonske kapije!
Care Lazo je l’ ti suza pala sprcismoo ti sve Vllahinje redom Sveti kneze sta velis na ovo guzzi Mujo a gleda ga Jovo Sveti kneze sta velis na ovo KaraA Ibro ,a kraj njega Momo. Gleda Momo KAko Ibro karaa i majku mu i sestru u redu pa ga moli De\" ODER MI I DEDU.....