Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brankovic i Energoinvestov lanac mafijasa su se dogovorili da s nasih ledja opet maznu lovu. I treba nam tako. A energoinvestu zelimo dug i ugodan zivot uz pjesmu \"koga stigose....\"
http://pincom.info/index.php?p=opsirnije&s=64235 molim vas pogledajte...e bas me sad interesuje da li ce se o ovome pricati i da li ce ovde u komentarima raja pljuvati kao onog hodzu iz Gluhe Bogu iza nogu...ye.bo vas on... Hodza je prvi takav slucaj zabiljezen u IZ, kod popova izgleda postalo normalne. prezasicen narod tim informacijama pa i ne reaguje vise...
@space ...hahahahaa....ova ti je dobra
nece jaro... u ovoj zemlji ne idu u zatvor.oni koji kradu milione...
ocel u zatvor Brankovic napokon?????