Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne razumijem ovo, nikada niko nece reci nista za koristenje uredjaja u "Airplaine" modu, mrezu i tako ne mozete da imate na 10 hiljada metara, na kojim avioni uglavnom lete, tako da ne vidim ikakav problem sa upotrebom mobilnih uredjaja, tableta i slicno.
napokon da pisu i o nekoj drugoj avio kompaniji osim Air Chetnik
ccc
Sreća pa nisu dopustili razgovore tokom leta. Zamislite u onako malom, zatvorenom prostoru da se neka hamša natakari na telefon i razveže naširoko i nadugo.
znaci sad i u avionu valja slusat razgovore tipa upravo sam krenuo iz londona pristavi mi sarmu a ja ti donosim big bena
Norvezani nude internet tokom leta ali dzaba kad nevalja.
dok se ne sruse jednom :D
ovo mijenja sve...