Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da ce dodik dobiti jos jedan mandat,ustvari mozda bude dozivotni...
Tako je @Zika,bravo.ZIVELA SAO KRAJINA!KOSOVO JE SRCE SRBIJE! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Постићи енергетску независност, а онда ко јебе балије. Из БиХ извући шта се год може, а на другој страни стално им лупати курац. Повремено изваљивати ублехе у вези БиХ, глумити кооперативносст, а на другој страни им уваљивати карину.
Ovo je jos jedan dokaz da je nazalost genocidna tvorevina korak blize ka osamostaljenju, jer se krak gasovoda ne moze graditi bez dozvole BH gasa, a ovdje se BH gas zanemaruje i jednostavno ignorise kao i sve ostale drzavne institucije
Odmah nakon presude Mladicu i Karadzicu RS ce se morati ukinuti i Daytonski sporazum prestaje važiti, zbog osuđenih glavnih lica i urađenog dosuđenog genocida, gdje BiH postaje jedna Federacija 3 naroda..
Hahahahahahahahahahahahahaha
velika stvar za državu R.epubliko Srpsku