Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam cuo da ovi sto koriste Ajfon vole da ga prime u pakas! Sto koriste Galaxy S vole da ga daju u pakas. Ostalo je normalna raja.
Nemaju vise ideja, posljednji pravi iphone je 3gs
ma ok je to, neka samo povecaju cijenu kabla za punjenje iphone a sa 50 na 100 maraka i neka izbace novi model sa malo vecim ekranom i jos jednim redom ikonica
I njih ovaj mraz izgleda ubio...
Ovcama sporije vuna izrasta.
Normalno da ce pasti kad vec tri zadnja modela stagniraju. Izbace mobitel koji ti se iskrivi u dzepu, i onda se nesto cude.
Iduće godine za logo firme mogu uzeti samo "pola jabuke"
šta očekivati kada rade na tome da je prosječna životna dob iphone uređaja maksimalno 2-3 godine... neka onda podignu cijenu na 5000 dolara i neka se bogati kurče svakih par mjeseci sa novim telefonom... meni to nije potrebno... i koke sranje izbaciti novi uređaj sa hardwerom modela od prije 5 godina a cijena 100-200 dolara niza... hahaha... malo su se sjebali... huawei će ih uništiti... o samsungu da ne govorim... tako i treba...
Zasitilo se tržošte smartphonea, kad ih štancaju ko na traci, ne samo oni, već svi. I velika navala "kineza"