Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim KFC i kad god sam bio van drzave jeo sam tamo, ali ovo sto je u Sarajevu je fakat ispod kvalitete. Dacu im priliku opet za par mjeseci i nadam se da ce se popraviti jer nesto nije ok sa uljem, a ni s cijenama.
P.s ne znači sa su naši ćevapi od kojih ti se stomak napuse i budeš žedan 2 dana, te hamburgeri jeftini od 3,4km gdje Bog zna koje meso stave, te masne pite gdje ima više tijesta nego dobrog sastava - bolje. Čast izuzecima, nedavno u Saču pita ubijala.
@FKSinfo46 Prvo, nije to "nase" nego svjetsko i trebalo bi da nema velikih odstupanja u kvaliteti. Kao sto rekoh nesto im nije ok, a sudeci po broju lajkova nisam jedini koji misli tako. Sto se domaceg dijela tice, uvijek preferiram domace ako je dobre kvalitete, tako da pijem gaziranu vodu koja se toci u BiH, mlijecne proizvode koje prave domaci proizvodjaci, mesne proizvode, te domaca craft piva (lager je los).
Kao prvo, samo su skinuli reklame mcdonalds i stavili KFC, sve ostalo ostalo isto. kao drugo neka brendova ali u Mostaru se može pojest 5 puta bolji hamburger ili piletina nego kod njih, i to povoljnije. Ali ko voli nek izvoli, ne škodi konkurencija.
da nisu cijene ko da je janjetina a ne piletina bilo bi dobro....
Savjet iz Amerike: ne jedite ovo smeće !!!
54 marke korpica piletine?
odveo dijete cim se otvorilo. najiskrenije : u zivotu nisam losiji i bezukusniji pomfrit probao. kao truleks sa malo soli. piletina ukusna al pomfrita 10 komada 3 KM. pa nije Monaco u sezoni pa da je toliko
I dedo vam je u KFC-u jeo.
hajde dobro je da ne stoji onakav poslovni prostor na samoj magistrali, KFC je bolji u Hrvatskoj nego kod nas, nadam se da ce nasi malo prosiriti ponudu sa dodatnim jelima kao sto ima u Hrvatskoj
Probao sve proizvode na otvorenju, loše bilo katastrofa. Nedavno ponovim turu da vidim jesu li se popravili, kad opet isto, bezlično, neukusno. Još jednu šansu ću im dati za par mjeseci...
Koja ljepota
hajde valja...
PRESKUPO ZA PROSJECNOG BH GRADJANINA
Jedva cekam na more i u KFC. Tako mi je zao onog McDonaldsa u Mostaru.. znam da vecina ovde zovu to smece ali meni je pravo ukusno bilo kad se vracam i idem na more. Ajde Focaci sada pljuj te po McDonaldsu.. za vas je Brajlovic Tito
Jeste Tito je, neuporedivo ukusnije, kvalitetnije i cak i mnogo pristupacnijih cijena za kolicinu koju dobijes. A po brajlovicu samo pljuju zavidnici i hejteri.
KFC vam ljudi ne treba vjerujte mi. Ništa lošije nisam pojeo barem kod nas u Sarajevu. Bolje vam je pite kakave uzet... KFC je pravo, ali pravo LOŠ!
Hocu druze da danas jedem pitu, sutra kfc, prekosutra cevape itd.. tebi ako se ne svidja, ti nadji nesto drugi, a i taj svoj savjet daj nekom drugom!
Covjek je samo iznio svoje misljenje kao sto si i ti. I vecina se slaze s njim, dakle ti daji svoj savjet nekom drugom!
Pravim kuci 10x bolja pileca krilca nego u KFC, rostilj, pohovane becki, pariski, posni... Ljuti sos, slatki sos...
@KSAHunter80 Eh... U odnosu na zaledjenu piletinu koja dolazi za potrebe KFCa moja piletina je uglavnom svjeza i boljeg kvaliteta. Ne pljujem, samo kazem onako kako jeste.
I U Zenici se otvara ĐAMIJA 180-ta šmig šmig vam
Ne kmeci kafire.