Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav si ti pacijent...
ja volim jesti maline
jel se to opet pobunila SERVSKA genocidna stoka Turska ciganija srbi!??Na Bosnjackoj zemlji i u Bosnjackoj Bosni i Hercegovini!??Nema to Srama,ni Dostojanstva...ciganija fasisticka genocidna bijedna vlaska-FUJ!
za neupucene u srednjoj bosni,tj u gornjevrbaskoj regiji se proizvodi najkvalitetnija malina u evropi.nije to nikakva jalova zemlja nego oaza za jagodicarsko voce gdje se obaraju rekordi u prinosu maline po jednom dulumu.slazem se da je armin mafijas koji uz pomoc lokalnih kriminalaca kao sto su durakovici(rahmo i bili),pojedini funkcioneri iz opstine i vlasnika hladnjace heko(muhameda palackica-hako)varaju i pljackaju proizvodjace maline u srednjoj bosni placajuci istu cijenu kao i srebrenici i bratuncu.danas je u bugojnu boravio premijer kantona i ministar poljoprivrede koji su obecali da ce uciniti sve da stanu u kraj hakinom i arminovom lopovluku.nadam se da ce ispunit obecanje i da ce doci bolji dani za nas proizvodjace maline.
pa taj Armin je dosao u Bugojno i napravio hladnjacu...cijena je isto 1.80 km, ustvari racuna se da je 2 km s tim sto ti odbije za prevoz 0.20 km, dakle najvaznije je da dobijes cistih 1.80 km. Dalje, kada se vaga malina u gajbi, racuna se da je gajba teska 0.50 kg, a u stvari je teska 0.450 kg...naravno nije to neka razlika, ali na vece kolicine jeste. Zakljucak...mafija cista koja omalovazava obicnog proizvodjaca.pozz
cuj u srednjoj Bosni...jalova zemlja...nema nigdje nista nemoze roditi ko sto moze roditi uz korito rijeke Drine i Save...evo u Sarajevu i oko Sarajeva, zemlja je nula bodova...
Malina iz hladnjača prodaje se po 14 KM