Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome se ba mi iz FBiH smijemo? Mi se smijemo njima sto ih Dodik levati, oni se smiju nama sto nas Bake levati. Ista smo govna!
Mi smo malo manja govna, ali smo isto glupi.
nema veze, ajmo slaviti medalju Srbije, samo glasnije od krcanja stomaka
@vatikan2 ovdje na Balkanu hebu svi sve, trebao si to do sada skontati
Zar podjela nije trebala biti 49-51
Zna Duduk, isto k'o i Fadil, da bi vi spizdili i po 2-3.000 KM kad bi vam se dalo ...?!? E, zato oni ne daju i razliku štede u ime rastrošnih podanika ...! ! !
nesta mi ovo 1800 mnogo. sta se racuna sve ovdje?sigurno ne samo hrana
Katastrofa. Koji troškovi ulaze u Potrošačku korpu?
Vi govorite da ste u jugoslaviji ziveli bolje, a kazete da je sav novac iso za Beogard. Pa kako ste mogli ziveti bolje ako je sav novac odlazio u Beogard. Mislim, ajde dogovorite se oko koje ce te se lazi sloziti.
FADIL predlaze da se u PC samni potrosacka korpa
evo, gledam police i ne vidim niti jedan domaći proizvod :)))) #kupujmo domaće
@ziganteli jako glup odgovor, mogao si bolje :))) a što se tiče EU, da se ja pitam (kao što se ne pitam) ne bismo nikada bili dio EU...a valjda se zato i ne pitam :)))
30 hljebova (po mogucnosti od juce, ako je previse tvrd napraviti poparu),pet kila graha, vreca krompira, 5 kila kajmaka iz binga, 5 litara ulja, kila secera, dvije kile kafe, cipele jednom u dvije godine, struja, voda. sta ce kome sta vise? tako oni to vide.
Hehehehe.Potrosili slaveci praznik,a sad stezi kais do iduceg praznika.
...ubiste statistikom... Sta znaci onom sa platom od 300 maraka u odnosu na onog sa 2000 Vasa statistika i vas prosjek????
nije za pohvaliti....ali u svakom slucaju popravit ce to kineske investicije......
@Baton® ....sta se ti vatas za trobojku?...zasto bosnjaci uvjek guraju nos u srbsku guzicu?.....ko ti je spomenuo zastave....boli me kyrac za vasom zastavom
@starbuck ...opet bosnjak o pravopisu....neprocjenjivo :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)