Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istaknuto je da je Sarajevsko dio života generacija Bosanaca i Hercegovaca te da je Pivara jedna od rijetkih kompanija čiji proizvodi imaju nadimke koje su im dali kupci – Klipača i Bombica, kojima se sad pridružuje i Sarajevsko tamno, s redizajniranom etiketom i sloganom "Sarajevsko tamno, mrak pivo". Klipača i bombica su nadimci za ambalažu koji se koriste širom bivše SFRJ, ne samo za sarajevsko pivo.
E to je marketing a ne ova agencijska proseravanja: smislim glup slogan, udarim par bannera, organizujem promociju o kojoj se napiše tupav članak i sve to masno naplatim.
Isto ona dvojica sa balkona u Mapetima :-)
Ma boli glava od sarajevskog piva ali baš boli glava.... :(
Nova paleta proizvoda Sarajevske pivare je, u najmanju ruku odlična! 'Ko nevoli domaće , da Bog da mu upao kamen u cipelu..
Vidi Tanje :)
kakve su ovo žvaljave trebe, pa ima li išta normalno ba
Od domacih Nektar je tito. Mada kul je ambalaza Sarajevskog mora se priznati :D
Bilo kuda Fuad svuda ! Torbicom ga Fuadee mater ti pedersku !
Ma samo Sarajevosko, "Jer nema bolje piveee meniiiiiiiii!!!!!"
imamo se bas cime ponosit
kakva bombica, ovdje to zovu bambuca
Ejub svaki dan na klixu
Tamno im je bolje od svijetlog. Probao sam i Karlovačko tamno, dobro, ali ukusi su različiti, Sarajevsko tamno mi je nekako pitkije. A da boli glava, boli. zato ne idite na više od dva.
napokon jedna vijest koja donosi sreću
svi u dzehenem
VIDI ELITE, VIDI ELITE, A VEČINA NA BUDŽETU, KOLKO SU POPULARNI I SPOSOBNI...
Č, kao Caps Lock je bio apsolutno namjeran, svjstveno velikom broju Sarajlija (mislim to Č) ;) Al haj, ne zivi se od lajkova .... :)
Ne može pera odbiti Karlovačkom tamnom.
Vrtim slike i cekam kad ce se Deen pojavit. Nisam dugo cekao. Sarajevo je rupetina nevidjena bas kao i sarajevsko pivo