Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš će bošnjo na biciklo, može ga neko vidjeti, pa bruka.
A ni sapun mu nije baš drag, veli Zoka Amfetamin.
Ja kad negdje po gradu idem, idem pjeske il biciklom, a volim vozit biciklo i na dalje rute najcesce po brdima se penjat, opustajuce je a i zdravo je
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nama pricate da vozamo bicikla a 5 firmi uzrokuje 50% svjetskog zagađenja. Par kruzera za sedmicu napravi vise ugljendioksida nego sva auta u Evropi za godinu. Mrs
Fukara na bicikla. Nego šta si ti mislio kako to hoda sa ekologijom...
zabraniti kruzere, privatne avione, jahte, kasina... sve ostalo je šuplja prica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Habek je jedan obični idiot koji će na jesen da bude obješen za ja. a u Berlinu.
Dakle nije isto ne zagrijavato ogromni bazen 24 sata dnevno ( ono ako ti odjednom naumpadne da plivas sa sampanjcem u ruci) i smanjiti grijanje par stepeni i mrznuti se kao 80-godisnjak dok ne dobijes upalu pluca.
kad svi politicari i bogatasi budu to postovali mozda cu i ja
ja svakako firmino vozim, privatno imam stari A3 dizel, rezervoar mi traje 2 mjeseca
Ovi sto se voze trenutno gradskim prevozom se uglavnom vrlo rijetko tuširaju...
Kupila biciklo prošle godine i prezadovoljna. Od kuće do posla stignem biciklom za 10-15 min, dok sam prije tramvajem (ako ga uhvatim na vrijeme) stizala za 15-20 min ovisno. Autom je super, divno krasno ali koliko živaca sam znala izgubiti radi parkinga - neka hvala.
Sve se svodi na samo jedan problem, prenaseljenost planete!
Nije tačno ljudi kao populacija na zemlji su u opadanju.
Eto ja palim svijetlo samo po noci po danu nikad.
kraj moje kuce je jo 10 kuca. svaka kuca ima najmanje dva auta, a dvije kuce imaju 3. bingo je udaljen 200 metara od nasih kuca. skoro svi u bingo idu autom, pa i kad hoce da kupe cigare ili hljeb. muskarci poprimaju izgled natovljenih krmaka. za njih je i dodick maneken
Vodu puštati jednom mjesečno, molit ću lijepo..
Dok je žuto ne puštaj, kad je smeđe pusti vodu. Izet rahmetli bio vizionar. A što se tiče teme potpuno je promašena. Sankcionišite velike korporacije da ne prave tv koji se pokvari čim u isteke garancija. Ili apple koji na jerno usporava stare uređaje da bi se prodali novi jer stari su kao eto neupotrebjivi. Sitna boranija i klime i svjetlo i auta su najmanji problem
Gotovo je .... za okolis smo zakasnili... u buducnosti, nek nam je dragi Bog na pomoci....
Ima li neko ko ovo nije iskusio: parkiras auto vani, na suncu, u vrijeme ljetnih dana. Vratis se, u autu nesnosna vrucina. To se desava sa planetom Zemljom, jednostavno i slikovito. Efekat staklenickih gasova.
Šuplja priča....idemo ,idemo dok ne nestanemo...a onda preživljavaju sretniji,spretniji i jači.... Jbg....previše je ljudski rod uzeo od prirode.
Taman kupio polovno auto iz eu i hajd sad na biciklo, a istina jest malo ugrijalo
Umjesto parade ponosa organizivati paradu spasa. Ukinuti radnu nedelju . Zabraniti kladionice blizu škola i dječijih igrašta. Graditi pješačke i biciklističke staze. Stimulisati biciklistički prevoz. Uvesti velike poreze na alkohol , cigarete i kocku kao u Švedskoj. Povećati socijalna davanja i obavezno udarati po glavi političare koji samo sebi dižu plate.
Kakve veze ima parada ponosa s tim
sorosevi placenici i domaci izdajnici