Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tipicna predizborna suplja sto bas u oktobru ovo ce biti isto ko aerodrom u trebinju
http://www.tabor24.de/POL-MOT-WARFAMA-Ciagnik-Ursus-PolmotH-8014H-9014H-10014H-2012-Traktor-Ackerschlepper/o/173432 evo kako izgleda novi ursuz , savremeno
ovaj traktor sa slike je 1981 godiste mogli ste barem mlađu sliku naci novi ursuzi su savremeni i necuju se kad rade imaju klime muziku , super je ovo 100 novih radnih mjesta 400 manje gladnih .
vidi se da je srpski, koliko je ruzan :/
ja cu kupit dva pa nek se nadje dalek je put do matice... u slučaju bure
dizel
a trktora i strahe... pa ovo nemere ni dosrbije doći ako zatreba
e ovde se historija piše
To je \"proizvodnja\" tipa sklapanje Lego kockica . Mogu biti jeftiniji 10% i opet nema seljak para za njih. jedino Dodikov sin kad čača naredi da mu dadnu pare iz IRB.
Tako i treba, treba imati spremnu opciju za bijeg ako Armija BiH opet naleti.