Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"...a film \"Valter brani Sarajevo\" je ubjedljivo najgledaniji film u toj zemlji.\" netacno, bez trunke dvojbe. partizanski filmovi iz bivse juge se rijeko vise i prikazuju u kini - zadnji sam vidio prije 6 godina. kinezi mladji od 30 rijetko i znaju za nekadasnju jugoslaviju. ali cak i prije 30 godina, bilo je u kini mnogo popularnijih njihovih lokalnih filmova i serija.
@da...tebi ocito nije dobro!! potrazi dijete kakvu pomoc...
Bilo kako bilo, ostanite vi pri vasoj propagandi o zadnjem ratu, ali Vladimir Peric Valter je bio Srbin i to je najvaznije. A to da je Bata Zivojinovic rusio Sarajevo, samo cu se slatko nasmijati... on je u gradjanskom ratu bio uz svoj narod naravno, kao sto bi i svaki normalan covjek bio. Bio je rat i bilo je mi ili vi! Da je Valter znao ko ste i sta ste nikad vas nebi branio!!!
opakaikakim se na tvoju srpsku patolosku laz i manipulaciju! pravi ga ti u tvoju krvolocnu srpsku crkvu kad ti je toliko stalo!!!!
Veliki broj Sarajlija, mahom Bošnjaka, jučer je izrazio svoje negodovanje da se ispred sarajevske katedrale izgradi spomenik papi Ivanu Pavlu II., a čak je zaprijećeno i da će biti srušen ukoliko se izgradi. \'\'Citirajte me , fotografirajte me slobodno. Evo, ja vam kažem, čim bude postavljen, ja ću ga srušiti\'\', zaprijetio je jedan od sudionika javne rasprave o podizanju spomen-obilježja papi Ivanu Pavlu II. ispred sarajevske katedrale, koja je održana u velikoj dvorani općine Stari grad u Sarajevu. Ono što je još šokantnije, jest činjenica da je jedan imam izgradnju spomenika nazvao provokacijom pri tom pitajući nazočne mogu li zamisliti kakva bi reakcija bila da se u Mostaru postavi kip određenom islamskom vjerskom vođi. Govornici su iznosili mišljenje kako je papa Ivan Pavao II. obični smrtnik te kako ne zaslužuje obilježje u Sarajevu. Mnogi su ovaj projekt okarakterizirali kao provokaciju prema bošnjačkom narodu u Sarajevu.
Scenarista je Momo Kapor.
@@Valter, Nisam mislio toliko na samu ulogu Vladimira Perića Valtera u odbrani Sarajeva, pa i sam kažeš da ima različitih mišljenja o njemu, na kraju krajeva, hvala Bogu još uvijek ima živih njegovih saboraca i savremenika koji su kompetetniji od Tebe i mene da o tome nešto više kažu. Samo sam htio reći da ova spodoba (B.Živojinović) nije taj koji će svima nama (a i Kinezima) objašnjavati ko je bio Valter.Zbog svega toga potpisujem zadnju rečenicu tvog komentara, pogotovo radi idiota koji su se javili poslije Tebe.
to je lazni valter :))
valter je bio najobicniji bandit i terorista.srpska propaganda,kao i inace.vazda je medju muslimanima bilo ovih sto su se priklanjali srbima-mesa selimovic,skender kulenovic,emir kundurica,hajrudin krvavac,sulejman tihic,...ja mislim da su to oni sto su i bili srbi prije prelaska na islam.ovi sto su nastali od bogumila ili od hrvata,se ne daju srbima.
Valter (ne baš tako pravi Valter, nego ilegalac tog imena, tj. Vladimir Perić), ili da kazemo pilot - na zalost (na zalost zbog toga što je postao pop-ikona ex-jugoslavenskih prostora i šire...) jest historijska, ali ne tako znacajna licnost. Stari partizani - potraziti prave historijske dokaze - opisuju ga kao totalno smušenog (rušio mostove bez ikakve strateške vaznosti, zbog njegovih krivih odluka izginulo na desetine ljudi... itd.) Ali, na srecu, za mnoge nas se zna ko je pravi Valter: \"Sehen Sie diese Stadt? Das ist Walter\"
ZAŠTITNA KREMA ZA KOŽNE PROIZVODEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEec bAAAAAAA
Potpisujem i pečatim!
Zivojinovic laze, on ne moze biti zastitni lik Valtera. On je bio radnik od scenariste tog filma, Hajrudina Krvavca, bio je placen za to, tako da on nema nikakva prava na taj lik, bez obzira sto ga je glumio.
STARINA NOVAK,PETAR MRKONJIC,KARADJORDJE,DJUCI,RATKO MLADIC..SVE SU TO U RAVNI SA VALTEROM U BORBI PROTIV PAVELICEVOG CVECA, I NEMACA
@Valter Potpisujem.