Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo, Bihać, Gradačac, Kozarska Dubica.. Naše mlijeko!!!
Svaka cast za "meggle,ali je preskupo,tu je problem.Milkos nije ni priblizno tog kvaliteta,da jeste islo bi jer je jeftinije.
@percepcija Rzalika u cijeni je maksimalno 10 kf....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U jednu ruku mi je i drago što je ovaj problem nastao iz početka, i kako god se on rješio, pozitivno ili negativno po nas, u mom frizideru je sve više domaćih proizvoda, a sve manje hrvatskih. Dobar marketinški potez susjedi, well done. Bokic
Ako sam proizvodiš recimo najbolje jabuke u gradu a od komšije preko puta kupuješ lošije, mora da si doooobro poglup i garant solidan kokuz. Imaš najbolju vodu u Evropi i kupuješ uvozno to ne kontam. Meni ga nece prodati al ima levata što ne bendaju.
Kupovali ili ne Hrvatsko mlijeko, nama se Kolinda i dalje smiješi sa ovog portala.
https://www.facebook.com/pages/Vjerujem-i-kupujem-na%C5%A1eba/478153985640215
Ljudi, mlijeko jest problem , ali samo jedan od... Ovo će se riješit brzo, lako i bez nekih većih posljedica... Ja se pitam kad će se netko uhvatit ovih za život bitnih problema i prestat nas "zabavljat" ovakvim "minornim" problemima... Bojim se da nam ovo namjerno rade, samo da se "jadu ne dosjetimo " . . .
ja trazio u hoše komercu milkos mlijeko al nisam nasao, pa sam uzeo megle, i oni su domaci iz Bihaca ali im je maticna firma u Srbiji pa zato nisu moj prvi izbor
"Jedna članica", je EU glupa, Hrvatska je sama priznala da je blokirala izvoz mlijeka i nema potrebe da se to krije...
? jako pametan komentar, samo vam je to na pameti, jadno...
sad U tebi,sumnjam ja da ti ista guzis osim klixa...
Uglavnom kupujem domaće i podržao bi ovaj mahalski bojkot, ali mi je čitava ova situacija sumnjiva. Poziva se na neki bojkot protiv proizvoda iz Hrvatske, zbog "nekog" mlijeka. Istovremeno nigdje bojkota za robu iz države koja je počinila genocid, koja je izjednačila četnike i partizane, države čiji je premijer želio naš biološki nestanak itd itd. Ne mogu se oteti mišlju da je nekima važnije "neko" mlijeko nego Srebrenica. Moj bojkot Srbije i RS-a traje od 92 godine, a ovaj bojkot Hrvatske mi je više nego smiješan.
Ovaj Kalaba je totalno nesposoban
Ne zna progovoriti, odakle li samo nalaze ovakve yetije
kako će se rješiti problem izvoza mlijeka u EU kada to uopće nije na dnevnom redu.Nemojte obmanjivati javnost!
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
Treba mi sise, ne mora bit mlijeka u njoj!
ide to kroz baraž
KROATI NA APARATIMA JARANE
Kojeg kiselog ili slatkog
pravite sutlijaš dok se ne riješi problem ;)))