Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu pricu mozete prodat samo prosjecnom SDA glasacu, cifre razmjene roba i investicije su jasne. Nama selame a Srbiji pare.
Usporedbe radi, u prvih 6 mjeseci trgovinska razmjena Hrvatska BiH je 23 milijarde maraka, od cega na izvoz ide 10 milijardi. Znači, nisu ti Turci ni blizu
Opet hrpa šuplje ....
Sto se lazete? Po cemu braca? Turci investiraju u Srbiju jer tih uslova kod nas u Bosni nema.
Bratski odnosi, a investicije u Srbiju, pizde dvolične...nek idu u Srbiiu, nama ne trebaju..
Turci Žeŝće LOPINE! POPUSTITE NAS VIŜE SA TURCIMA. UNAZADILI SU BOSNU ZA 1000 GODINA.
A gdje je na ovom skupu Gradonačeknik Živinica dr. poljoprivrede i diplomata BeGAN Muhić?Za dan Grada Živinice,na njegovu preporuku,dodijeli se titula Počasni građanin Grada Živinice g-dinu Agoviću (ugledni turski privrednik,našeg porijekla) i o njemu se čuda napričaše!Donijeće u našu avliju napredak i demokratiju,kaže BeGAN (tako ga poltroni njegovi pišu kao ErdoGAN ("TOP GUN") !Niđe veze,toliko je laži,demagogije i pustih obećanja,da se normalnom insanu smuči!
Grebo te te, STAV i Faktor turski
haha bosnji tespihe srbiji stotine miliona ulaganja
Ko je sa Italijanima i Turcima radio nije dobro prosao.
Italijani u Laktasima a Turci u Maglaju
Prosvjetlite me, gdje se to bratstvo, ta sinergija, ta svekolika pomoc Turske najvise vidi?! Osim na propaloj svadbi Bakirovog zenskog potomka?! Uporedite to sa Srbijom, sve ce vam biti jasno..Manite se selama, to ostavite za kuce..
sve bratski pa ko koga zajebe
"Bratski odnosi u biznisu...." Žešći šupljak, u biznisu nema bratstva. Tu je lova brat.
Od kada postoje bratski odnosi u biznisu?
bratski odnosi u biznisu. ne moras dalje citat, gluplje od ovog ne moze
Zaboravili ste na Srbiju sa kojima imate i rodbinske veze...
Pa hajde neknse ulaze bolje ce im biti nego kod Dzananovica to najbolje radnici znaju.