Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od prvih ljudskih zajednica se seljaci zale. Strepim od svake jace kise, jer ih odmah eto pred kamere poluuplakanih kako im propade ljetina, kako ce ostati bez icega. Interesantno da su cijene voca i povrca astronomske i ne popustaju ni u sezoni, svejedno, da li ih je "pobilo" ili ne. Kad im pogledas kuce, kic jeste, ali Bog zna koliko je tu ulozeno.
https://www.youtube.com/watch?v=PPSlKgZ7jVQ
Mogli ste bar naci sliku zrelih zitarica.
biće pive ;)
Vec 12 godina igram kladionicu i to je za mene bila nocna mora... Godinama sam upadao u razne dugove zbog iste, a i kada dobijem pare opet ih vratim na isto mesto, u kladionicu. I onda naletim na nekom fejsbuk komentaru na Milosa, i iako sam u pocetku bio jako sumnjicav u sve to, covek je vec vise puta uspeo da mi dokaze kako ima prave namestene meceve, i on je u tom roku uspeo da mi pomogne ne samo da vratim dugove, vec i bez ikakvog pritiska ulazim u kladionicu iz nedelje u nedelju.
Javite mu se u inbox Milos Jaic: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010652850012&fref=ts
Gdje si Milose ,ima li ovaca za sisanje?