Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sajam privrede koji nije u stanju da bude samoodrziv ili da sebi obezbijedi stabilnost i egzistenciju...tema za nadrealiste
Cuj zeps u Sarajevu onda bih se zvao seks.
Zenica treba nove ljude sa vizijom, treba probuditi poduzetnički duh u ljudima. Gdje su mala preduzeća, mali obrti, stari zanati, restauracija namještaja, frizerski saloni, novi vrtići... Olakšajte otvaranje novih biznisa. Darujte prostore na pet godina. Zenica ima potencijal, ali nema atmosfere u gradu da se nešto pokrene. Svi čekaju nekog drugog i kukaju na državu.
pa nek onda daruju i meni stan na pet godina da ne moram plaćati kiriju. ko to kome šta daruje danas? šta imamo od tih malih preduzeća, troje zaposlenih? sve preko naše grbače, ma nemoooj.
Najgori kanton u državi sa ozbiljnim prihodima od kojih u sport gotovo da ne ide ništa...
ZEPS ce biti ko Real Madrid
Sjećam se da je 2009. godine, kada je izbila velika ekonomska kriza, organizovan najbolji ZEPS. Od tada sve je išlo nizbrdo. Stvarno bih volio da moja Zenica ima ponovo jedan takav sajam. Na žalost Zenica nema ni respektabilan tržni centar poput SCC u Sarajevu ili Mepas Mallu Mostaru. Noćni život da ne pominjem - grad je prazan. Mislim da je bolje bilo prije 20 godina, nego što je to danas.
Nocni zivot ako ima grad je ok? Ajd poklopi se. Dabogda nikad nocnog zivota bilo. Pozu
tacno tako,
Bolje da se ne vraca u obliku kojem je obitirao posljednjih svojih godina (ono ajmo žene gaća ĉarapa)...
Zenica, grad sa najvecim nametima za privrednike, nikakvih olaksica ili podsticaja privredi nema niti je bilo. Naknade za gradnju duplo skuplje od Sarajeva i Banja Luke, Mostara, namjerno podigli da uguse privredu i otjeraju investitore. Kasaba koja se nazivom grada, a koja je davno umrla. Zato glasaci pamtite i vratite na izborima. Grad jednog lica’