Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS ne postoji, saml BIH!
Samo
AHAHAHA Zezaš? A šta kaže Ustav?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad se nagomila budala i lopova........onda krene lančana reakcija !
Svaki dan o zeljeznici,rafineriji..a vode nemate haha
u RS samo seljo dodik nije u minusu...a raja gladuje.
Balkanac uvijek ima za cigare i gorivo, kako neće propadati. Vi što dijelite BiH oladite malo, bojim se da vas ne pogodi kap.
Zeljeznice tzv. babaroga republike su u duzini od 100 km. Hahaaaaa pa to je za Riplija. Hahahaha cuj zeljeznice mrskog entitete hahaha placem od smijeha
eto nek zeljeznice federacije zive u blagostanju hahahaha pa cemu ovi clanci ccc? ofirni do bola.rs se nam se predstavlja kao da je cernobil a federacija kao da je kalifornija kakvu nam je sdp obecao
Nek' RS napravi prugu direktno do Dedinja do Dodikove ville pa će im se prihod uvečati za onoliko koliko narko sredstava prebace pa i kojeg iz ilegale a plaća duplo. (rasista teško poremećeni)
Željeznice smrdske su počele "ubirati plodove" štrajkova, kojima su nanijele gubitke i sebi i federaciji i cijeloj državi. Važno je da ministar i direktor željeznica smrdske redovno dobijaju platu u iznosu godišnje prosječne penzije. Tako i treba. Vidiš kako su oni "zaradili" 206 + 11,7 = 217,7 miliona duga! Hajde ti zaradi tolike milione! Nije to malo!
D
d
D
Nešto im se ne slaže matematika. "da je ostvareni gubitak iznosio 2.731.340 KM", a zatim dodaje, "Ukupni prihodi za prva tri mjeseca 2014. iznosili su 10.018.883, a rashodi 21.750.223 KM", onda je to gubitak od 11,731.340 KM?! Na kraju nije im to izgleda puno ni važno, imaju oni odranije 206 miliona "zarađenog" gubitka od ranije.
Kako bih volio vidjeti, da Dodik pobjedi na predstojecim izborima, samo da nastavi razarati RS.
rs je realno već razoren kao i ostali dio bosne. na izborima se više radi o tome ko će dobiti vlast da upravlja i sa tom sićom od para koja bude napunjena u budžetu od strane naroda. borba za narod, entitet ili državu su samo obične floskule usmjerene u pravcu ostvarivanja prethodno navedenog cilja.
Time razara i tebe "intelektualac".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nek mi neko objasni kako gubitak iznosi 2,7 mil ako su prihodi 10 mil a rashodi 21,7 mil KM?
U miletu je spas on ce vam dati slame i loja povecaca vasu mrznju prema bosnjacima i hrvatima i ne samo to ako odma pozovete dobijate traktor !